PALE I ZARUKE

Ljepotica za koju su znanstvenici rekli da ima najsavršenije tijelo na svijetu se udaje: ‘Traži lokaciju u Italiji‘

‘Koju god lokaciju odabrali, Kelly je sretnija nego ikad‘ - otkriva dobro upućeni izvor

Kelly Brook i Jeremy Perisi

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Britanska manekenka i glumica Kelly Brook, čije je tijelo 2016. godine prema istraživanju znanstvenika sa sveučilišta u Teksasu proglašeno najsavršenijim na svijetu, udaje se za svog dugogodišnjeg dečka Jeremyja Parisija u srpnju ove godine.

Nakon što su se zaručili u tajnosti, već su počeli tražiti potencijalnu lokaciju za svoje vjenčanje. Njih su dvoje započeli svoju vezu 2014., nakon što je pogledala jedan od njegovih videa na Instagramu, a prijatelji slavne ljepotice tvrde da je 'sretnija nego ikad' nakon objave zaruka. Kelly je također viđena kako nosi prsten, a šuška se da će se vjenčanje održati u Jeremyjevoj rodnoj Italiji.

image

Kelly Brook i Jeremy Parisi

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/Planet/Profimedia

"Kelly i Jeremy vjenčat će se ovog ljeta u Italiji. Skrivali su tu informaciju koliko god su mogli, no jako su sretni i jedva čekaju da to službeno objave. Ovog su tjedna otputovali u Italiju kako bi pronašli savršenu lokaciju za svoje vjenčanje, koje će biti skromno. Bit će jako romantično i bit će pozvani samo najbliži članovi obitelji i prijatelji", otkrio je dobro upućen izvor za The Sun.

Dodao je i da postoje tri potencijalne lokacije za njihovu ceremoniju vjenčanja - glavni grad Rim, Toskana ili jezero Como koje slovi za jedno od najljepših jezera u Italiji.

"Koju god lokaciju odabrali, Kelly je sretnija nego ikad. To što je upoznala Jeremyja i što planiraju svoje vjenčanje za nju je ostvarenje sna", dodao je izvor.

Kelly i Jeremy nedavno su proslavili sedmu godišnjicu veze, a čini se da za njih taj broj nije koban. Slavna ljepotica ranije je bila u vezama s glumcima Jasonom Stathamom i Billyjem Zaneom, igračem ragbija Thomom Evansom i Britancem Davidom McIntoshom. Također je dvije godine izlazila s Dannyjem Ciprianijem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:34