ZAJEDNO U REKLAMI

Ljepotice koje su lani iznenadile svijet danas su u braku: ‘Iskre su počele frcati odmah!‘

Prošle jeseni otkrile su da su se u tajnosti vjenčale i da su u ljubavnoj vezi već dvije godine.
 Instagram

Miss Argentine Mariana Varela (26) i Miss Portorika Fabiola Valentin (22) iznenadile su svijet kad su otkrile da su zaljubljene, a prošle godine okrunile su svoju ljubav brakom nakon dvije godine tajne veze. Ranije ovog mjeseca na svojim Instagram profilima podijelile su snimku naziva Come Smell Me koja promovira Rihannin parfem i progovorile o svom odnosu, prenosi Daily Mail.

U reklami za Rihannin parfem, Mariana kaže Fabioli da je dođe pomirisati, dok je u pozadini Fenty natpis, te se naginje prema svojoj supruzi u potrazi za poljupcem. - Prelijepo je kad se dva tijela spoje s ljubavlju, napisala je Fabiola u opisu snimke na Instagramu.

Missice su se upoznale na izboru za Miss Grand International 2020. na Tajlandu i obje su se plasirale među prvih deset kandidatkinja. Iako nisu pobijedile na natjecanju, otkrile su da se među njima stvorila trenutna kemija. Tijekom natjecanja su se zbližile, a kako se natjecanje bližilo kraju, njihovo prijateljstvo je preraslo u ljubav.

U finalnoj emisiji, natjecateljice moraju pokazati svoje jedinstvene vještine, plešu, drže govore i odgovaraju na pitanja o svojoj osobnosti i mišljenjima. Iskre među njima krenule su frcati kad su se prvi put ugledale, a kad su doznale više jedna o drugoj tijekom te finalne emisije, zaljubile su se.

Otkako je završilo natjecanje, često su jedna drugu objavljivale na društvenim mrežama pretvarajući se da nisu ništa više od prijateljica. Njihova prva zajednička objava prikazivala je dvije manekenke koje su zagrljene šetale po Tajlandu u travnju 2021. Fotografijama su nastavile nagoviještati svoju vezu, dok su obožavatelji nagađali što se zapravo događa.

Prošle jeseni otkrile su da su se u tajnosti vjenčale i da su u ljubavnoj vezi već dvije godine. Manekenke su svoju vezu i brak potvrdile zajedničkom snimkom koju su podijelile na Instagramu sa svojih 245 tisuća pratitelja. Snimka je prikazivala par koji se vjenčao 28. listopada kako zajedno putuju, privijaju se jedna uz drugu na plaži Jobos u Puerto Ricu i uživaju u romantičnoj vožnji brodom u Meksiku.

Sa svojim obožavateljima, podijelile su i snimku čarobne noći svojih zaruka koja je prikupila više od 2,1 milijuna pregleda. S crvenim i bijeli balonima, laticama ruža, bajkovitim svjetlima i zlatnim balonima s natpisom "Udaj se za mene?", zaruke para bile su primjerene missicama.

Snimka prelazi na dio kad Fabiola stavlja zaručnički prsten na Marianin prst, a snimka završava poljupcem para ispred Ureda za sklapanje braka u San Juanu. Pratitelji su preplavili komentare s čestitkama mladenkama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 16:02