FILMSKI FESTIVAL

Ljepotice zasjale na crvenom tepihu u Cannesu: Pogledajte najbolja izdanja

Eva Longoria, Julianne Moore i Lashana Lynch bile su među prvima koji su stigli na povijesnu proslavu

Julianne Moore, Lashana Lynch i Eva Longoria

 Afp/profimedia/AFP/Profimedia

Svečano je otvoreno 75. izdanje filmskog festivala u Cannesu, zombi komedijom ‘Final Cut’, a priliku da prošetaju crvenim tepihom iskoristile su brojne poznate dame.

Glumice Eva Longoria, Julianne Moore i Lashana Lynch bile su među prvima koje su stigle na povijesnu proslavu.

Eva Longoria zabljesnula je u crnoj dugoj haljini modne dizajnerice Alberte Ferretti. Haljina je sadržavala poluprozirnu suknju od tila s volanima, kao i šljokice ukrašene po cijelom dijelu i tanke naramenice. Dodala je crnu choker ogrlicu s kristalnim draguljem, kao i nekoliko svjetlucavih srebrnih prstenova.

image

Eva Longoria

Christophe Simon/AFP

Lashana Lynch je izgledala upečatljivo u bijeloj haljini modne kuće Fendi Couture s visokim izrezom i uzorkom. Filmska zvijezda svom je izgledu dodala niz komada nakita, uključujući svjetlucave dijamantne i smaragdne naušnice, kao i blistavi prsten i narukvicu.

image

Lashana Lynch

Christophe Simon/AFP

Holivudska zvijezda Julianne Moore krasila je crveni tepih utjelovivši stari holivudski štih u klasičnoj crnoj, satenskoj haljini modne kuće Bottega Veneta. Opsežna svilena haljina imala je duboki izrez, pripijeni steznik i plisiranu suknju, koja je savršeno naglasila njezine obline. Svoj izgled je dopunila kombinacijom sjajnih dijamanata i smaragdnom ogrlicom.

image

Julianne Moore

Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 11:23