ZALJUBLJENI PAR

Ljubav i raskošni dekolte u Rimu: Jeff Bezos uživao s atraktivnom djevojkom, svi su mogli vidjeti kako joj ‘srce kuca‘

Nije jasno kada su se točno drugi najbogatiji čovjek na svijetu i Lauren spojili

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Jeff Bezos i Lauren Sanchez izgledali su itekako zaljubljeno dok su ove subote napuštali svoj hotel u Rimu kako bi posjetili poznati rimski koloseum.

Kako piše Daily Mail, par je primijećen kako šeta ruku pod ruku dok ih njihovi tjelohranitelji slijede.

Lauren, 52-godišnjakinja koja je stekla slavu u SAD-u kao reporterka i voditeljica vijesti, nosila je lepršavu crnu haljinu s dubokim dekolteom i bijele tenisice. Vlasnik Amazona, 58-godišnji Bezos odlučio se za plavu košulju koju je ostavio ležerno raskopčanu na ovratniku te zavrnuo rukave. Nosio je tamnoplave traperice i bijele tenisice.

image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Nije jasno kada su se točno drugi najbogatiji čovjek na svijetu, čija se neto vrijednost procjenjuje na 123 milijarde funti, i Lauren prvi put spojili, ali njihovu je aferu razotkrila američka publikacija National Enquirer u siječnju 2019. godine.

Ubrzo nakon toga, poduzetnik i investitor rastao se od svoje supruge i majke njegovo četvero djece s kojom je bio 25 godina, 52-godišnje MacKenzie Scott.

Podsjetimo, Lauren je također bila udata kada je njezina veza s Bezosom razotkrivena. Njezin tadašnji suprug, Patrick Whitesell, navodno je bio taj koji ju je upoznao s Bezosom.

Jeff i MacKenzie razvod su priveli kraju u travnju 2019. godine, istog mjeseca kada su Lauren i Patrick okončali svoj brak.

Lauren ima dvoje djece s Patrickom, 16-godišnjeg sina, Evana Whitesella, i 14-godišnju kćer, Eleanor Whitesell. Ona također ima starijeg sina, 21-godišnjeg Nikka Gonzaleza, sa svojim bivšim dečkom, umirovljenim NFL igračem Tonyjem Gonzalezom.

Par je proveo posljednje tri godine putujući svijetom zajedno, a on je imao njezinu punu podršku kada je poletio u svemir raketom svoje tvrtke u lipnju 2021. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:04