RADE NA SEBI

Ljubav je ipak pobijedila? Nakon šokantnog razlaza, zlatni par Hollywooda ponovno živi zajedno

Slovili su za jedan od zlatnih parova Hollywooda, a njihova je veza trajala od 2005. godine. Sada se ponovno uselio bivšoj supruzi

Jason Momoa i Lisa Bonet

 Mb/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Slavni holivudski par Jason Momoa i Lisa Bonet prije nekoliko su tjedana objavili da je njihovoj ljubavi došao kraj, no sada se čini da su joj ipak odlučili dati još jednu šansu.

42-godišnja zvijezda 'Aquamana' i 54-godišnja glumica slovili su za jedan od zlatnih parova Hollywooda, a njihova je veza trajala od 2005. godine. Vjenčali su se 2017., a zajedno imaju dvoje djece, 14-godišnju kćer i 13-godišnjeg sina. Momoa je također očuh 33-godišnjoj Zoe Kravitz, koju je Lisa dobila u prošlom braku s rockerom Lennyjem Kravitzom.

Svijet showbiza ostao je u šoku kad su u siječnju ove godine objavili da se razvode nakon pet godina braka, no čini se da su se sada ipak pomirili.

image

Jason Momoa i Lisa Bonet

Image Press Agency/nurphoto/shutterstock

"Jason se ponovno uselio natrag k Lisi, prije nekih dva tjedna, i ponovno su zajedno. Odlučili su da će radije poraditi na stvarima koje su bile problem u njihovu odnosu nego odbaciti sve te zajedničke godine jer su toliko uložili jedno u drugo i u njihov odnos", rekao je izvor blizak paru za Hollywood Life, prenosi Mirror.

"Njihova su djeca oduševljena što su njihovi roditelji odlučili dati drugu šansu svome braku. Svi se nadaju da će ovog puta uspjeti sve prebroditi", dodao je izvor i otkrio da je 'Lisa oduvijek bila jedina žena koju je Jason ikada volio.'

"Svi smo osjetili pritisak i promjene u ovo transformacijsko vrijeme. Revolucija je na putu i naša obitelj nije izuzetak. Osjećali smo je kako je rasla zbog seizmičkih pomaka koji se događaju.Odlučili smo s javnosti podijeliti vijest da se rastajemo. Dijelimo ovu vijest ne zato što mislimo da je to jako važna vijest, već da bismo mogli dostojanstveno i iskreno nastaviti sa svojim životima. Ljubav među nama nastavlja rasti i razvijati se na načine na koje želi. Oslobađamo jedno drugo kako bismo postali ono što učimo postati. Na taj način učimo djecu što je sve moguće", napisali su tada na društvenim mrežama i šokirali javnost objavom o kraju njihove 16-godišnje veze. Te objave sada više nema na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:58