FANOVI U ŠOKU

Ljubavna drama Machine Gun Kellyja i Megan Fox:‘Nisu službeno otkazali zaruke, ali ona je skinula prsten‘

Imali su problema u prošlosti, ali ovaj put stvari izgledaju prilično ozbiljno, otkrio je izvor blizak paru

Megan Fox i Machine Gun Kelly

 Shotbynyp/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Naslovnice brojnih internetskih portala pišu o svađi između Megan Fox i Machine Gun Kellyja koja se odvijala ovoga vikenda tijekom Super Bowla. Spomenutu dramu dodatno su napuhale objave na društvenim mrežama, a izvor za People Monday donosi vijest da glumica i glazbenik nisu "službeno otkazali zaruke, ali Megan jest skinula prsten".

image

Machine Gun Kelly

Ethan Miller/Getty Images Via Afp

- Imali su problema u prošlosti, ali ovaj put stvari izgledaju prilično ozbiljno - tvrdi izvor i dodaje kako je 36-godišnja Fox "jako uzrujana i ne želi razgovarati s MGK-jem" nakon njihove svađe.

U međuvremenu, US Weekly je izvijestio da je glumica "trebala ići" na pjevačev nastup na zabavu Sports Illustrateda u subotu, ali "otkazala je sve planove i odletjela" iz Arizone.

Časopis piše da "nitko nije mogao reći da nešto nije u redu" s Kellyjem tijekom njegova seta, dodajući kako je "uložio sve" u nastup. Zasebni insajder, odnosno izvor potvrđuje Page Sixu da Megan nije bila na MGK-jevu nastupu, a preskočila je i crveni tepih događaja.

Tijekom koncerta, Kelly je pjesmu "Bloody Valentine" posvetio "damama", ali nije ni spomenuo svoju zaručnicu ili otpjevao "Twin Flame", pjesmu koja govori o njegovoj vezi s Fox.

image

Machine Gun Kelly i Megan Fox

Sub-zero/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Izvor je za “Entertainment Tonight” rekao kako je Kelly “bio loše volje” na pozornici.

Podsjetimo, Fox je deaktivirala svoj Instagram profil nakon što su počela sve glasnija šuškanja o tome da je prekinula sa svojim zaručnikom.

Glumica je bila aktivna na društvenim mrežama do nedjelje popodne, a onda je odjednom obrisala apsolutno sve. Prvo su nestale fotografije njezina zaručnika, što je upalilo crvene alarme kod njezinih vjernih obožavatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:01