KOMPLICIRANI ODNOS

Ljubavni krah Bena Afflecka, ostavila ga je 16 godina mlađa djevojka, poznat je i razlog

Ona se nije željela skrasiti u Los Angelesu, a Ben to očito mora jer ondje žive njegova djeca, otkrio je njima blizak izvor
Ana De Armas i Ben Affleck
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Ben Affleck (48) i Ana de Armas (32) više nisu zajedno, otkrio je izvor blizak sad već bivšem paru za američki People. Jednogodišnju vezu navodno je okončala glumica, prenosi pak Elle.

- Njihov odnos bio je kompliciran. Ana se nije željela skrasiti u Los Angelesu, a Ben to očito mora jer ondje žive njegova djeca... Odluka o prekidu bila je obostrana i bivši partneri ostat će prijatelji.

Trenutačno su u različitim fazama svojih života, ali i dalje ih vežu duboka ljubav i poštovanje. Ben želi nastaviti raditi na sebi, čekaju ga tri važna poslovna projekta, a maksimalno je posvećen i roditeljstvu, djeca su mu prioritet - dodao je izvor.

O Affleckovoj vezi s junakinjom filma "Bond 25 (No Time to Die)" počelo se šuškati u ožujku 2020. kad su viđeni na zajedničkom putovanju po njezinoj rodnoj Kubi.

U lipnju prošle godine fotografirani su na prosvjedu Black Lives Matter u Los Angelesu, a kasnije istog mjeseca navodno su neko vrijeme proveli u Georgiji s Benovom majkom Christine i njegovo troje djece koju ima s bivšom suprugom, također glumicom Jennifer Garner (48).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:55