FANOVI ODUŠEVLJENI

Ljubavnik Taylor Swift iz novog spota je transrodna zvijezda: ‘Hvala ti što podržavaš ljude poput nas‘

Spot za pjesmu ‘Lavander Haze‘ koji je osmilila i režirala Taylor Swift od petka skuplja niz pozitivnih reakcija
 Youtube Screenshot/

Taylor Swift je izbacila novi spot za svoju pjesmu "Lavender Haze", a pažnju je itekako privukao transrodni model Laith Ashley koji se pojavljuje u spotu kao njen ljubavnik.

Video, koji je napisala i režirala Swift, objavljen je u petak, a obožavatelji od onda uživaju u prizorima poznate pjevačice i modela. Trominutni video u kojem prevladava ljubičasta boja prikazuje Swift kako se kupa te kao i kako sjedi na krevetu s kišnim oblakom koji joj visi nad glavom. Također, popularna Taylor je u svom najnovijem spotu vrlo bliska s transrodnim modelom.

image
Youtube Screenshot/

Nadasve nadrealni video potom prikazuje Swift kako puže do televizora i otvara ekran te otkriva ribu koja pliva u svemiru.

Na kraju videa, Swift i Ashley su zagrljeni na kućnoj zabavi sa svojim prijateljima, a posljednja scena uključuje Swift kako ruši filmski set kako bi otkrila ribu koja pliva na zvjezdanom nebu.

image
Youtube Screenshot/

- Ovo je prvi video od tri koje sam napisala - najavila je Swift još dva videa te dodala da joj je ovaj "stvarno pomogao da konceptualizira svijet i raspoloženje albuma "Midnights". Ashley je također pohvalio Swift što ga je pozvala da bude dio spota,

- Puno ti hvala što si mi dopustila da igram malu ulogu u tvojoj priči. Ti si briljantna i ovo je iskustvo koje nikada neću zaboraviti - napisao je model i dodao da je "reprezentacija vrlo važna" te se zahvalio Taylor na suradnji i podršci.

Inače, Ashley je započela tranziciju 2014. godine i od tada bilježi uspjeh kao model. Pozirao je legendarnom fotografu Bruceu Weberu za modnu kampanju za Barney’s New York, piše Daily Mail.

image
Youtube Screenshot/

"Swifties", kako se nazivaju njeni obožavatelji, su brzo odjurili na YouTube kako bi pogledali novi video i zapljeskali Swift na njezinoj kreativnosti. Obožavatelji su također zahvalili Swift, glasnoj zagovornici prava LGBTQ zajednice, što je odabrala trans muškarca kao svoju ljubav u novom spotu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:20