OTVORIO DUŠU

Ljubimac žena sasvim iskreno: ‘Teško je prihvatiti da su najbolji dani iza mene...‘

‘Hollywood me se odrekao jer sam napravio tako veliku glupost u onom filmu sa Sarah Jessicom Parker‘

Hugh Grant

 Screenshot/youtube/

Hugh Grant nije bio jedan od "Džentlmena" na setu svog novog filma. Slavni je glumac naime sam priznao da je "imao nekoliko napada bijesa" dok je snimao "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" u Sjevernoj Irskoj 2021.

"Prvog sam dana izgubio živce sa ženom koja me je omela u snimanju. Pretpostavljao sam da je ona neki rukovoditelj iz studija koji je trebao znati bolje. Onda se ispostavilo da je ona izuzetno fina lokalna žena koja je bila pratilja mlade djevojke. Strašno. Dugo sam se vrlo ponizno ispričavao.", ispričao je Grant (62) za Daily Mail. Duhovit, kakav već je, rekao je kako je bio "pravi Christian Bale‘, referirajući se na Baleovo vrištanje puno psovki upućeno snimatelju Shaneu Hurlbutu jer je ušao usred scene kako bi provjerio svjetlo tijekom snimanja filma "Terminator Salvation" iz 2009. Bale se javno ispričao kada je audio zapis njegovog divljanja dospio u javnost.

Grantov novi film, čija je svečana premijera zakazana za 10. ožujka, prije no što film stigne u kina diljem svijeta krajem mjeseca, prati šarmantnog lopova i skupinu neobičnih pustolova dok pokušavaju vratiti izgubljenu relikviju. Projekt je adaptacija popularne igre "Dungeons & Dragons".

image

Meg Wynn i Hugh Grant u filmu Zapravo, ljubav

/Schreenshot Youtube

Međutim, ovo nije prvi put da se Grant loše ponašao, uključujući i u "The Daily Showu s Jonom Stewartom".

Još prije desetak godina Stewart je otkrio da je Grantu zabranio pristup nakon što ga je 2009. intervjuirao povodom promocije filma "Jeste li čuli za Morganove?"

"Svima se*e cijelo vrijeme i velika je gnjavaža", prisjetio se Stewart, tvrdeći kako se Grant čak žalio na filmski isječak koji je prikazan u emisiji. Grant je priznao loše ponašanje, napisao na Twitteru kako je to neoprostivo te da je Stewart posve u pravu kada mu to spočitava.

"Imao sam napad bijesa iza pozornice. Otprilike jednom godišnje imam pravi mega-napad bijesa, a on je, nažalost, svjedočio jednom", izjavio je glumac 2015. za Vanity Fair. U intervjuu za Los Angeles Times 2020. Grant je otkrio kako su problemi u karijeri utjecali na njegovo ponašanje.

"Razvio sam loš stav otprilike 2005. nedugo nakon ‘Music and Lyrics‘. Jednostavno mi je svega bilo dosta. Zatim sam se vratio u 2009. i snimio još jedan film. U tom trenutku nisam ja odustao od Hollywooda. Hollywood me se odrekao jer sam napravio tako veliku glupost u onom filmu sa Sarah Jessicom Parker. Htio ja to ili ne, nakon toga dani u kojima sam bio vrlo dobro plaćen glavni glumac odjednom su nestali preko noći. Bilo je malo neugodno, ali zato sam slobodan za druge stvari.".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:11