ZAJEDNO I VJEŽBAJU

Ljudi su čekali dva sata ispred teretane, a onda su doznali tko je dobio ‘poseban‘ tretman. Američki medij: ‘To je laž!‘

Iako je očevidac rekao da članovi nisu mogli u teretanu, iz teretane kažu da to nije istina

Taylor Swift i Travis Kelce navodno su zauzeli teretanu na 2 sata

 Profimedia/

Taylor Swift i Travis Kelce imali su popularnu teretanu Dogpound u zapadnom Hollywoodu samo za sebe dok su drugi članovi čekali da zvijezde završe svoj trening. Pjevačica i igrač Kansas City Chiefsa trenirali su dok su drugi članovi „čekali dva sata ispred” kako bi oni završili trening, rekao je očevidac za Daily Mail.

Fotografije prikazuju ljude koji stoje ispred ulaznih vrata i čekaju, ali, s druge strane, Page Six saznaje da te vijesti nisu istinite.

„U Dogpoundu cijenimo svoje članove i nikad nikog nismo pustili da čeka vani dva sata”, rekli su iz teretane za Page Six.

„Članak Daily Maila ne objašnjava okolnosti tog dana. Poštujemo privatnost naših klijenata i nemamo drugog komentara”, zaključli su.

image

DogPound teretaba zatvorena zbog Taylor Swift i Travisa Kelcea

The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Swift i Kelce su u Los Angelesu nakon svog romantičnog putovanja na Bahame gdje su odsjeli u ultra ekskluzivnoj vili Rosalita House na otoku Harbour. U istoj vili, koja košta 15 tisuća dolara po noći, odsjela je 2020. Kylie Jenner. Par je viđen kako uživaju u oceanu i suncu, leže na plaži i strastveno se ljube.

Pjevačica je ranije otkrila kako ostaje u izvrsnoj formi za svoju Eras turneju.

image

Taylor Swift na Eras turneji

Rs Fotos/the Grosby Group/Grosby Group/Profimedia/Rs Fotos/the Grosby Group/grosby Group/profimedia

„Znala sam da je ova turneja daleko teža od bilo čega što sam ikad prije napravila”, rekla je Swift za časopis Time u prosincu. „Konačno sam se prvi put pravilno fizički pripremila.”

„Svakog dana trčim na traci glasno pjevajući cijeli repertoar”, objasnila je. „Brzo trčim na brze pjesme, a trčim ili brzo hodam na spore pjesme.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 13:54