ŽIVA LUTKA

Ljudska Barbika tvrdi: 'Nikad se nisam operirala, isto izgledam od svoje 14. godine'

 Instagram

Ukrajinka, koja je zbog svog izgleda u medijima dobila nadimak 'ljudska Barbika' zbog sličnosti s najpoznatijom lutkom, tvrdi da spomenutoj uopće ne nalikuje te da se nije promijenila od svoje 14. godine.

- Dok su se ostali izmijenili od svojih tinejdžerskih dana, kod mene to nije bio slučaj. ostala sam gotovo ista, osim kad je boja kose u pitanju - izjavila je Valeria Lukyanova u intervjuu za portal TooFab. Javnosti je postala poznata upravo zbog svog izgleda, no ona uporno demantira usporedbe s Barbikom.

- Uopće ne izgledam kao Barbika. Prije bih rekla da izgledam profinjeno i da mi treba sat, do sat i pol vremena da postignem taj izgled - tvrdi. Valeria, koja radi kao DJ, a želi postati i pjevačica, tvrdi da se operacijama nikad nije podvrgnula.

- Najveće neistine o meni napisane su one u kojima se tvrdi da sam bila na hrpi operacija kako bih izgledala kao lutka. Moj vanjski izgled je samo odraz mog unutrašnjeg stanja - zaključila je.

No mogućnost operacija ipak nije potpuno isključila.

- Ako bi to mom tijelu bilo potrebno u budućnosti, naravno da bih pristala na taj pothvat. Nisam protiv operacija, ali zasad nemam potrebe za time - kaže Valeria.

Otkrila je da je njezin vitka figura rezultat zdrave prehrane koja uključuje sirovu ribu i svježe voćne sokove, ali i redovito vježbanje ima bitan udio u tome. U prošlosti je bila sljedbenica kulta koji vjeruje da hrana, a možda i voda, nisu potrebni za život, a sada tvrdi da se pokušava dovesti u stanje bića u kojem bi mogla opstati bez imalo hrane.

Ne puši i ne pije alkohol, a mističnost njezinog izgleda pomogli su joj da na Instagramu prikupi gotovo 350 tisuća obožavatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:15