SVE SE ANALIZIRA

‘Ljudski detektor laži‘ secirao govor tijela Harryja i Meghan: ‘On je ljut i frustriran, a ona suosjećajna‘

Iznimno je strastven kad je u pitanju njegova obitelj i briga o njoj, rekao je stručnjak Darren Stanton o Harryju

Harry i Meghan Markle

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Stručnjak za govor tijela ponovno je komentirao Harryja i Meghan, ovoga puta radi se o drugom dijelu Netflixove dokumentarne serije, koja je izašla ovaj četvrtak. Harry je u prvom dijelu pokazivao znakove nervoze te je bio posramljen, a sad, govori stručnjak, prikazuje ljutnju i frustraciju.

Darren Stanton, u britanskim medijima nazivan "ljudskim detektorom laži", komentirao je drugi dio dokumentarca.

- U jednom trenutku, dok Harry govori o o napetom sastanku s Williamom, Charlesom i kraljicom, može se uočiti izraz ljutnje. Jasno je da još uvijek ima mnogo frustracije i ljutnje kad se prisjeti te situacije - rekao je Stanton za The Post.

Prije nego što je nastavio govoriti o kraljici Elizabeti, Harry je desnom rukom protrljao koljeno - gesta koja upućuje na samopouzdanje. Oči su mu bile oborene, a emocije su se iz ljutnje promijenile u tugu, komentirao je stručnjak.

Stanton je rekao da je Harry očito bio u sukobu kad je trebalo napustiti kraljevske dužnosti.

- Sve u svemu, Harry je na snimci pokazao kombinaciju stresa i ljutnje. Jasno je da je želio napustiti svoje kraljevske dužnosti, ali je također želio ostati vjeran kraljici i svome ocu. Odvlačili su ga i pokušavao je dati sve od sebe za svoju obitelj. Harry nije čovjek koji može sakriti stres ili brigu, vjerujem kako ga je cijela situacija duboko pogodila - rekao je Stanton.

Kad se govorilo o negativnim člancima u kojima se spominje Meghan, Harry je sjedio u naslonjaču s ramenima gurnutima unatrag i ispruženim rukama, što Stanton opisuje kao gestu prkosa.

- Ovakvu gestu često čini netko tko je siguran u svoja uvjerenja ili potpuno odlučan da iznese svoje mišljenje. Njegov ton također je ukazivao da je siguran u ono što govori - rekao je stručnjak.

Harry je kasnije pokazao znakove bijesa kad je govorio o tome kako su postupali s njegovom pokojnom majkom, princezom Dianom.

- Iznimno je strastven kad je u pitanju njegova obitelj i briga o njoj, što je jasno iz njegova govora tijela. On vidi ogromne paralele između Meghan i svoje majke i očito želi zaštititi osobu koju najviše voli - prokomentirao je Stanton.

Meghan pokazala suosjećanje i empatiju

Što se Meghan tiče, čini se da je pokazala mekšu stranu, aspekt koji nije sklona otkrivati javnosti.

- Jasno je da u potpunosti podržava Harryja jer mu je dopustila da vodi razgovor. Nastavila je s brzim izrazima suosjećanja i empatije, što je dodatno naglasilo da se u potpunosti slaže sa svojim suprugom - rekao je Stanton.

Iako je Meghan iskazivala punu podršku svom suprugu, također se činila pomalo uzrujanom i frustriranom, prema Stantonu.

Naveo je još i kako su Harry i Meghan djelovali kao vrlo zaljubljeni kad su razgovarali o osnivanju obitelji, želji da budu roditelji i Meghaninoj trudnoći. Točnije, kad je Harry spomenuo da želi postati otac, Meghanin glas se stišao, što ukazuje na promjenu osjećaja od sreće do empatije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:25