BESRAMNA

Londonom se prošetala u minijaturnom bikiniju, a eksplicitniji sadržaj naplaćuje na Only Fansu

Njezina obitelj i modna agencija misle da si 23-godišnjakinja sabotira budućnost. Nadaju se da je ovo samo faza koja će brzo proći
Lottie Moss
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Prave ljetne vrućine ovih dana nisu zaobišle ni Veliku Britaniju - rekordno topli London u nedjelju je izmamio mnoge građane van, a pravu pomutnju na ulicama izazvala je Lottie Moss, 23-godišnja manekenka i mlađa polusestra slavnog supermodela Kate Moss (47), koja se gradom prošetala u bikiniju, ultrakratkim traper hlačicama i kaubojskim čizmama.

image
Lottie Moss
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Atraktivna plavuša pokazala je sve svoje adute svega nekoliko dana nakon što se na društvenim mrežama pohvalila kako se pridružila stranici za odrasle Only Fans, na kojoj će, najavila je ponosno, "prodavati i svoje seksi rublje".

Ovo nije prvi put da Lottie naplaćuje eksplicitan sadržaj koji sama stvara - u veljači ove godine otkriveno je da se mlada manekenka prijavila na platformu za odrasle Glow, na kojoj članovi mogu povećati svoj prihod prodajom provokativnih fotografija i videozapisa obožavateljima.

image
Lottie Moss
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Prema pisanju Daily Maila, ova Lottiena odluka izazvala je zabrinutost kod njezine obitelji i prijatelja, ali i modne agencije Storm, koja zastupa 23-godišnjakinju.

- Boje se da si ovako sabotira budućnost. Što ako jednoga dana poželi imati normalan posao? Svi žele zaštititi njezino mentalno zdravlje i nadaju se da je ovo samo faza koja će brzo proći. Surađivala je sa Chanelom i pojavljivala se u Vogueu, zbilja je obećavala, no sad je zalutala - otkrio je izvor blizak Lottie.

Kateina polusestra omogućuje korisnicima da besplatno vide neke njezine provokativne fotografije, ali naplaćuje 14 funti (20 američkih dolara) mjesečne pretplate za gledanje eksplicitnijih sadržaja, a za videe u kojima je gola traži i do 1000 funti. Fanovi joj također mogu poslati i izravnu, privatnu poruku s osobnim zahtjevima, a više "vrućih" fotografija moguće je otključati za dodatnih 50 funti (70 dolara).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 10:03