NIJE MU PRVI PUT

Lovačkim nožem provalio u kuću poznate pjevačice: ‘Je**** ću ubiti i nju i vas!‘

Muškarac je već bio uhićen zbog uhođenja slavne pjevačice, a ovog puta joj je provalio u kuću

Ariana Grande

 B4859/Avalon/Profimedia/B4859/Avalon/Profimedia

Muškarac koji je već bio uhićen zbog uhođenja slavne pjevačice Ariane Grande, uhićen je ponovno, a ovog puta nakon što je provalio u njezin dom u Montecitu na njezin 29. rođendan, piše TMZ.

Aharon Brown već je otprije poznat zbog uhođenja Ariane. Naime, uhićen je prošlog rujna u njezinoj kući u Los Angelesu nakon što se pojavio s velikim lovačkim nožem, navodno vrišteći na njezino osiguranje da će "je**** ubiti i nju i njih". Uhićen je zbog kaznenih prijetnji, a sudac mu je izdao zabranu prilaska Ariani.

Ta upozorenja ga nisu spriječila od daljnjih pokušaja približavanja pjevačici. Nedavno je prekršio zabranu prilaska pokušavajući pronaći Arianu te se ovog utorka trebao prijaviti zbog kršenja zabrane prilaska, no u nedjelju je otputovao u Montecito i provalio u njezinu kuću.

Izvori TMZ-a tvrde da je u nedjelju Brown nekako ušao u Arianin dom u Montecitu. Srećom, ona u to vrijeme nije bila kod kuće, ali se oglasio sigurnosni alarm, pojavili su se policajci i uhitili Browna. Priveden je za uhođenje, provalu, oštećenje vodova, kršenje sudskog naloga i ometanje. Izjasnio se da nije kriv, no Brown je trenutno u pritvoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:34