IGRA HORMONA

Ludi život nakon zvjezdanog razvoda: Prvo veza s aristokratom, a sada je uhvaćena kako ljubi curu!

Nakon poslijepodnevnog shoppinga djevojke su se na rastanku poljubile...

Sophie Turner i Tabitha Doherty

 Raw Image Ltd/mega/The Mega Agency/Profimedia/Raw Image Ltd/mega/the Mega Agency/profimedia

Iako je mučnom rastavom i odabirom svojih ljubavnih partnera na sebe stavila povećalo javnosti, glumica Sophie Turner svoje poljupce dijeli šakom i kapom. Nakon Joea Jonasa i Peregrinea Pearsona na red je došla prijateljica Tabitha Doherty, zvijezda "Igre prijestolja".

Nakon poslijepodnevnog shoppinga djevojke su se na rastanku poljubile, prenosi People. A ovaj je događaj savršen povod da se prisjetimo koga je sve Turner ljubila.

image

Sophie Turner i Tabitha Doherty

Raw Image Ltd/mega/The Mega Agency/Profimedia/Raw Image Ltd/mega/the Mega Agency/profimedia

Njezin prijateljski odnos dolazi usred njezine nove romanse s britanskim aristokratom Pearsonom. Ovaj je par prvi put viđen zajedno krajem listopada kada su ih fotografirali kako dijele poljubac u Parizu. Činilo se da ljubav cvjeta jer se par smiješio od uha do uha držeći se za ruke.

Neki smatraju da Sophie zaslužuje sreću nakon mukotrpnog razvoda od zvijezde Jonasa s kojim je u četverogodišnjem braku dobila dvoje djece. Nakon tužbi o tome tko previše sebi zadržava kćeri, Jonas u Americi ili Turner u Britaniji, rastava je rezultirala zajedničkim skrbništvom.

image

Joe Jonas i Sophie Turner

Aff-usa/shutterstock/Aff-usa/shutterstock

"Nakon produktivnog i uspješnog posredovanja, dogovorili smo se da će djeca podjednako provoditi vrijeme u domovima punim ljubavi i u SAD-u i u Velikoj Britaniji", rekao je bivši par u zajedničkoj izjavi. Prije braka, 2014. godine šuškalo se da je Turner s Thomasom Mannom s kojim je glumila u komediji "Barely Lethal".

Šuškanja nisu potvrđena, ali poznato je da je prije njega to ljeto kratko ljubila Jamesa McVeyja, gitarista benda Vamps. Čini se da je Turner preferira glazbenike. Ili ih je barem prije preferirala...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:25