MUKA SA ŠPAGICAMA

Ludovanje na plaži kulminiralo badićem koji se oteo kontroli. Glumica morala priskočiti u pomoć

Model i glumica, Amber Rose i njezin dečko Alexander Edwards poveli su repera Tygu i druge prijatelje u provod na meksičku obalu
 Profimedia

Za neke ljude ljeto nikada ne završi.

Model i glumica, 36-godišnja Amber Rose još uvijek uživa na pijesku, surfajući meksičkom obalom s dečkom, glazbenim producentom Alexanderom Edwardsom (32) i njegovim najboljim prijateljem reperom Tygom (30) te grupom prijatelja.

Naime, starleta, koja je, između ostalog poznata i po tome što je bila u vezi s problematičnim suprugom Kim Kardashian, Kanyeom Westom, otišla je na odmor u meksički grad Cabo.

image
Amber Rose, Alexander Edwards, Tyga i ekipa na plaži u gradu Cabo
Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Da ste se slučajno našli na ovoj plaži kada i ova ekipa, vjerojatno bi vam neizmjerno išli na živce jer su bili vrlo glasni i cijelo su vrijeme privlačili pozornost.

Dio ekipe vozio se na skuterima za vodu, a onda su se okupili i raspričali, zapalili koju, dok su oko njih bili zaštitari i štitili ih od znatiželjnika, no očito im posao ne ide baš najbolje, jer su paparazzi uhvatili sočne fotografije.

image
Prijateljica, Amber Rosei reper Tyga
Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Amber, koja je ranije bila i u braku s reperom Wizom Khalifom od 2013. do 2016. s kojim ima sina Sebastiana (7), u listopadu prošle godine dobila je još jedno dijete s trenutačnim dečkom Alexanderom.

image
Amber Rose na jet ski vožnji
Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Budući da voli vrlo izazovne kombinacije, za plažu je ovog puta odabrala neobično čedni jednodijelni kupaći kostim koji nalikuje na kratku haljinu.

View this post on Instagram

Love me? ?@fashionnova #fashionnovapartner #ad

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

Njene prijateljice su, pak, malo toga ostavile mašti. Doslovce.

Naime, one su ovog puta bile zanimljivije prolaznicima (i paparazzima) od inače medijski sveprisutne Amber koja je karijeru izgradila na svojim oblinama i vezama s reperima.

Jedna je prijateljica nosila minijaturni bijeli (i vrlo prozirni) bikini, no posebnu je pažnju privukla druga, zasad nepoznata, Amberina prijateljica koja je imala teške probleme s kupaćim kostimom, ako se to uopće tako može nazvati.

image
Amber Rose i prijateljica u nevolji
Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Naime, vrlo neobičan badić plavokose prijateljice, odnosno skup špagica i pokojeg trokutića tkanine, više je otkrivao nego skrivao, pa je jedva pokrio bujne grudi i intimno područje.

Jedva!

image
Amber Rose spašava prijateljici badić koji se oteo kontroli
Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Vidjevši da se stvar otela kontroli Amber je prijateljici morala priskočiti u pomoć jer joj se u jednom trenutku neka od brojnih špagica odvezala, pa je nehotice pokazala previše.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 20:54