TIJEKOM UTAKMICE

Luksuzne vile nogometaša padaju k‘o kruške: Nakon braniča M. Uniteda, sada je opljačkana i zvijezda Reala!

Prvo je promašio jedanaesterac, zatim se ozlijedio, a kao ‘šećer na kraju‘ saznao je da su mu tijekom utakmice opljačkali dom

Victor Lindelof i Karim Benzema

 AFP

Prošli tjedan nikako nije bio dobar za nogometaša Real Madrida Karima Benzemu.

Tijekom utakmice protiv Elchea, napadač je u prvom poluvremenu promašio jedanaesterac, zatim je morao napustiti teren zbog ozljede u 58. minuti, a kao 'šećer na kraju' saznao je da mu je tijekom utakmice netko provalio u dom i opljačkao ga.

image

Karim Benzema

Pierre-philippe Marcou/AFP

Kako prenosi Marca, provalnici su ušli u njegovu kuću kroz vrt, a njegova se luksuzna vila nalazi u San Sebastiánu de los Reyesu. Za sada nisu poznati detalji o tome što mu je točno otuđeno.

Ovo nije prvi put da su provalili u dom slavnog nogometaša. Ista stvar dogodila mu se u veljači 2019. godine dok je igrao utakmicu protiv Barcelone.

Čini se da je ovo doba godine pokrenulo brojne provale u domove poznatih nogometaša. Podsjetimo, prije samo nekoliko dana braniču Manchester Uniteda Victoru Lindelöfu provaljeno je u kuću dok je igrao utakmicu protiv Brentforda. Njegova supruga i djeca bili su u to vrijeme kod kuće, ali srećom nisu ozlijeđeni.

"Bila sam sama kod kuće s naše dvoje djece, no uspjeli smo se sakriti i zaključati u sobu prije nego što su ušli u kuću", rekla je Maja Nilsson Lindelöf.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:14