SLAVLJE BEZ DRAGE

Machine Gun Kelly proslavio rođendan u krugu najbližih, no svi se pitaju samo jednu stvar: ‘Gdje je Megan?‘

U objavi na Instagramu podijelio je fotografije svog slavlja s prijateljima i obitelji

Proslava MGK-ovog rođendana

 Screenshot/instagram/Machine Gun Kelly

Jedan od najpoznatijih glazbenika današnjice, Machine Gun Kelly, proslavio je svoj 33. rođendan, ali njegove zaručnice Megan Fox nije bilo nigdje na vidiku, piše Page Six.

U objavi na Instagramu podijelio je fotografije svog slavlja s prijateljima i obitelji, uključujući i njegovu 13-godišnju kćer Casie. Ispod fotografija, pratitelji popularnog repera, koji je postao rock glazbenik, više puta su ga upitali - "gdje je Megan?"

image

Machine Gun Kelly i Megan Fox

Seth Browarnik/Instar Images/Profimedia

Na jednoj od fotografija, MGK je stajao ispred ružičasto-crne rođendanske torte na kojoj je bila slika jedne od njegovih mačaka, dok je na drugoj pozirao vani, samo u svojim boksericama, šeširiću u obliku rođendanske torte i lentom s natpisom "Imam 32 +".

Naime, Fox je bila odsutna zbog svađe koja se dogodila prije više od dva mjeseca, a od tada se nižu glasine o njihovom prekidu. U veljači je 36-godišnja glumica iz "Transformersa" prestala pratiti svog zaručnika na Instagramu i izbrisala mnoge njihove zajedničke fotografije sa svog računa.

image

Megan Fox i Machine Gun Kelly

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/

Brojni obožavatelji optuživali su Kellyja za aferu s njegovom gitaristicom Sophie Lloyd, no ona je oštro demantirala te glasine. Fox je kasnije pojasnila da nije bilo "nikakvog miješanja treće osobe u njihov odnos" i branila je Lloyd od raznih reakcija fanova.

Page Six je u veljači ekskluzivno izvijestio da su MGK i glumica počeli pohađati zajedničku terapiju za parove, i to "svakodnevno putem Zooma", kako bi spasili svoju vezu.

- Megan smatra da moraju probati terapiju prije nego što donesu bilo kakvu trajnu odluku - rekao je izvor tada za Page Six.

image

Megan Fox i Machine Gun Kelly

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/

Iako su se prošli mjesec pojavili izvještaji da je slavni par "na pauzi" i da su privremeno pauzirali svoje planove za vjenčanje, ranije ovog mjeseca viđeni su zajedno na odmoru na Havajima. Podsjetimo, Fox je počela izlaziti s glazbenikom 2020. godine, a zaručili su se dvije godine kasnije. Prethodno je bila udana za Briana Austina Greena i zajedno imaju troje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:21