Biciklistički El Clásico

Made in Croatia! Kapetan Real Madrida objavio fotografiju s Rimčevim biciklom

Čini se kako su zvijezde Reala i Barcelone odlučili svoje stoljetno suparništvo prebaciti i van nogometnog travnjaka
Sergio Ramos
 Sergio Ramos/instagram

Za najveće nogometno suparništvo zna cijeli svijet. Utakmica Real Madrida i Barcelone poslastica su za čak i one kojima nogomet nije najvažnija sporedna stvar na svijetu.

No, čini se kako su zvijezde Reala i Barcelone odlučili svoje stoljetno suparništvo prebaciti i van nogometnog travnjaka, a za to je zaslužna hrvatska tvrtka.

Mate Rimac i njegovi Greyp bicikli postali su must-have roba u svlačionicama najvećih svjetskih klubova. Prije par godina ponajbolji nogometaš Barcelone Gerard Pique postao je vlasnik Greyp G12S bicikla na kojem ga se često znalo vidjeti na ulicama katalonske metropole. Uz Piquea, čudo iz Svete Nedjelje, tj. Rimčeve bicikle naručili su i Lionel Messi i Cesc Fàbregas.

Ovog ljeta odgovor stiže iz Madrida. Kapetan Reala Sergio Ramos odlučio je postati vlasnik hrvatskog proizvoda na dva kotača. Tako je u španjolsku prijestolnicu stigao personalizirani Greyp G12s sa motivom španjolske nogometne reprezentacije kojim se Ramos pohvalio na svom Instagram profilu. Očito je da će Ramos utjehu što neće nastupiti na Europskom prvenstvu potražiti na ovim električnim zvjerima.

Na odgovor iz Barcelone vjerojatno nećemo dugo čekati. Biciklistički El Clasico zasigurno će dobiti svoj nastavak...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:38