DEŽURNA SVAĐALICA

Madonna 50 Centu: ‘Ljubomoran si jer nećeš izgledati dobro kao ja kad budeš u mojim godinama!‘

Reper je pjevačicu na fotošopiranoj objavi na društvenim mrežama usporedio sa Zlom vješticom Istoka iz ‘Čarobnjaka iz Oza‘

50 Cent; Madonna

 AFP

Madonnine kontroverzne fotografije iz spavaće sobe, koje joj je Instagram izbrisao zbog kršenja smjernica zajednice, i dalje su goruća tema na društvenim mrežama. Ovih dana posprdno ih je komentirao i 50 Cent.

- Yo, ovo je najsmješnije sranje! To je Madonna ispod kreveta, pokušava biti poput djevice u dobi od 63 godine - napisao je reper, aludirajući na hit kraljice popa "Like a Virgin" iz 1984.

Osim toga, objavio je i fotografiju na kojoj pjevačicu uspoređuje sa Zlom vješticom Istoka iz "Čarobnjaka iz Oza" - naime, fotošopirao je Madonnine noge i stražnjicu ispod kuće, baš kao u filmskom klasiku iz 1939. godine.

- Napravit ću remake samo ako će Madonna biti u njemu, ona ima seksepil i zvjezdanu snagu koji su za to potrebni - narugao se 50 Cent.

Njegove riječi očito se nisu svidjele slavnoj glazbenici, koja mu nije ostala dužna.

- Evo 50 Centa koji se pretvara da mi je prijatelj. No sad je odlučio o meni govoriti uvredljivo. Pokušava privući pozornost ponižavajući druge na društvenim mrežama, što je najgori i najmanje uzvišeni izbor koji biste mogli napraviti kao umjetnik i odrasla osoba.

Samo si ljubomoran jer nećeš izgledati dobro kao ja niti ćeš se ovako ludo zabavljati kad budeš u mojim godinama! Šteta što ovdje nema emojija kiseloga grožđa - napisala je uvrijeđena pjevačica na Instagramu, a objavila je i fotografiju iz 2003., na kojoj grli repera s kojim se sad javno svađa.

Kasnije se obratila i pratiteljima: "Razvedrite se, stvari bi mogle biti i gore, primjerice - mogli biste biti ja... Osobno mi se sviđa kako izgledam, ali ima i onih kojima je teško cijeniti drugačije ljude i stvari. Pokušavaju me posramiti ili poniziti ili učiniti da se osjećam manje vrijedno samo zato što nisam kao svi ostali. Ali ja zapravo jako cijenim svoju jedinstvenost. Postala sam jača jer biti jedinstven znači biti rijedak - zaključila je kraljica popa.

50 Cent joj se u međuvremenu javno ispričao.

- OK, žao mi je, nije mi bila namjera povrijediti tvoje osjećaje. Nemam koristi od ovoga, rekao sam ono što sam mislio kad sam vidio fotografije, nadam se da ćeš prihvatiti moju ispriku - objavio je reper na Twitteru, a na drugim društvenim mrežama izbrisao je sporne objave o Madonni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 04:07