‘NOVO LICE‘

Madonna konačno potvrdila glasine: ‘Pogledajte me kako sam slatka nakon što je oteklina od operacije prošla‘

Kraljica popa se nedavno pojavila na dodjeli Grammyja što je izazvalo brojne kritike jer je izgledala neprepoznatljivo

Madonna na dodjeli Grammyja

 Frazer Harrison/Getty Images/Profimedia/Frazer Harrison/getty Images/profimedia

Nakon nagađanja obožavatelja po društvenim mrežama da se Madonna podvrgnula plastičnim operacijama uoči dodjele Grammyja, glazbenica se konačno odlučila oglasiti.

- Pogledajte me kako sam slatka sada kada je oteklina od operacije prošla, jednostavno je dodala uz svoju fotografiju.

Pjevačica se suočila sa žestokim kritikama nakon što je na pozornici predstavila Sama Smitha i Kim Petras koji su izveli svoju pjesmu “Unholy”. Mnogi su primijetili da izgleda vidno drugačije.

“Pokušavam ignorirati činjenicu da ima potpuno novo lice”, “Je li nominirana za ‘najbolje novo lice’ na dodjeli?”, “Izgleda dobro za svoje godine...ako je 2700 godina stari vampir koji jede žive bebe i male životinje”, zbijali su šale na njezin račun.

Madonna, koja se i tada odlučila oglasiti povodom kritika, obranila se rekavši da je za sve kriv krupni plan i kamera s dugim objektivom koja je izobličila njezino lice.

- Umjesto da se usredotočite na ono što sam rekla u svom govoru, a to je bilo zahvaljivanje za neustrašivost umjetnika poput Sama i Kim, mnogi su odlučili govoriti samo o mojim fotografijama izbliza koje je snimio fotograf kamerom s dugim objektivom koji bi svakome iskrivio lice!, požalila se u objavi na Instagramu.

Naglasila je da još uvijek živimo u svijetu koji odbija slaviti žene starije od 45 godina i osjeća potrebu da je se kazni ako nastavlja biti snažna, marljiva i avanturistički nastrojena.

- Nikada se nisam ispričala za svoje kreativne izbore koje sam napravila niti za način na koji izgledam ili se odijevam i neću ni početi. Mediji su me degradirali od početka moje karijere, ali shvaćam da je sve ovo test i sretna sam što ću kročiti put kako bi svim ženama iza mene bilo lakše u godinama koje dolaze. Radujem se još mnogim godinama subverzivnog ponašanja, pomicanju granica, suprotstavljanju patrijarhatu i najviše od svega uživanju u svom životu. Naklonite se kuč**, zaključila je 64-godišnja Madonna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:35