‘SMRZNULA SE‘

Madonna objavila rijetku fotku sa sinom, svi komentiraju njezin izgled: ‘Šteta, ne liči na sebe‘

Madonna uživa na obiteljskom skijanju, a s njom je i sin Rocco Ritchie, kojeg ima iz braka s Guyjem Ritchijem

Madonna i Rocco Ritchie

 Instagram

Sedmerostruka dobitnica Grammyja Madonna uživa na obiteljskom skijanju, a s njom je i sin Rocco Ritchie (21). Kada mu je bilo 16 godina, pjevačica se borila (i izgubila) za skrbništvo nad njim s bivšim suprugom Guyjem Ritchijem, a ta je sudska bitka trajala osam mjeseci.

Rocco se inače etablirao kao ekspresionistički slikar pod imenom 'Rhed' s tri izložbe u jednoj umjetničkoj galeriji. Svoju je karijeru započeo kad mu je bilo 17 godina te je studirao u Central Saint Martins i Royal Drawing School, a njegov se rad sada prodaje za peteroznamenkaste cifre.

63-godišnja kraljica popa, koja na Instagramu ima 45,7 milijuna pratitelja, podijelila je njihovu zajedničku fotografiju sa skijanja, a mnogima je zapeo za oko njezin pomalo neprirodan izgled lica.

"Izgledaš kao da si se smrznula", komentirala je jedna pratiteljica, a odmah su se nadovezali i drugi fanovi.

"Rocco se smije i izgleda sretno, a Madonna zaista izgleda kao da se smrznula", glasio je drugi komentar.

"Je li to Madonna? Ajme, kako se promijenila, uopće ne liči na sebe", komentirala je pratiteljica.

"Koristi filter koji ju je pomladio za 100 godina", dodala je treća, dok se još jedna pratiteljica s njom složila: "Sve su to operacije! Šteta što se toliko boji starenja."

Nakon što se Madonna razvela od Guyja Ritchieja, on se ponovno oženio i to manekenkom Jacqui Ainsley s kojom je dobio troje djece. Madonna je trenutno u vezi s 27-godišnjim plesačem Ahlamalikom Williamsom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:50