THE CELEBRATION TOUR

Madonna otvorila dušu usred koncerta: ‘Pravo je čudo da sam sada ovdje, rekli su da neću uspjeti‘

Madonna je započela spomenutu turneju nekoliko mjeseci nakon što je primljena na intenzivnu njegu zbog bakterijske infekcije

Madonna usred ”Celebration” turneje

 Organización/Contactophoto/Profimedia

- Prije manje od četiri mjeseca bila sam u bolnici i bez svijesti. Razmišljali su, nagađali i predviđali da možda neću uspjeti. Stoga, pravo je čudo da sam sada ovdje - rekla je "kraljica popa" Madonna u belgijskom Antwerpenu usred svoje aktualne i vrlo uspješne turneje "Celebration".

Legendarna pjevačica vjeruje da se njezina majka, koja je umrla od raka dojke u dobi od 30 godina, brine o njoj i čuva je, prenosi Page Six.

- Moja majka, Bog je blagoslovio, ona sigurno pazi na mene - dodala je Madonna susprežući suze.

image

Madonna usred "Celebration" turneje

Organización/Contactophoto/Profimedia

Dobitnica Grammyja (65) zatim se osvrnula na posljednje dane života svoje majke i prisjetila se "kako se usamljeno osjećala dok je ležala u bolnici, znajući da neće preživjeti". Istaknula je kako je ona ipak dobila "još jednu priliku" i jako je zahvalna na tome. Pjevačica je svoju turneju započela u Londonu 14. listopada, ali je priznala da se "nije 100 posto oporavila".

- Moram vam reći da se trenutno ne osjećam dobro, ali ne mogu se žaliti jer sam živa - rekla je i zahvalila Bogu na svojoj djeci i svima na ljubavi i podršci.

Naime, Madonna je započela spomenutu turneju nekoliko mjeseci nakon što je primljena na intenzivnu njegu zbog bakterijske infekcije. U lipnju je Page Six ekskluzivno otkrio da je pjevačica pronađena nepokretna i bez svijesti u svom domu u New Yorku nakon "napornog vježbanja". Inače, nakon hospitalizacije koja je uznemirila njene vjerne obožavatelje, obratila se svima putem društvenih mreža.

- Ljubav obitelji i prijatelja najbolji je lijek - napisala je 64-godišnja pjevačica na Instagramu, uz nekoliko fotografija na kojima su njezin sin David Banda i kći Lourdes. Tada je tvrdila da je vidjela stranu njih koju "nikad prije nije". Pjevačica nije dugo ostala u bolnici i vratila se na probe u kolovozu.

- Ona je još uvijek u fazi oporavka, ali Madonna je jedva čekala da se vrati probama - rekao je izvor za The Sun u to vrijeme. Sve do početka svoje turneje, Madonna je redovito najavljivala svoj povratak na pozornicu putem društvenih mreža, snimajući se u korzetima, s puno šminke i eksplicitnim pozama.

image

Madonna usred "Celebration" turneje

Organización/Zuma Press/Profimedia

Inače, "The Celebration tour" je najveća turneja poznate glazbenice koja publiku vodi kroz nevjerojatnih četrdeset godina njene bogate karijere. Za potrebe turneje, rekreirano je 17 najpoznatijih kostima iz Madonnine impresivne karijere. Koncert donosi oko 45 pjesama, od kojih će neke biti otpjevane cijele, dok će neke biti remiksirane ili izvedene samo kao melodije dok se tim presvlači i priprema za novu točku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:59