SLUŽBENO JE

Madonna ponovno ljubi i ne mari za godine:Podijelila bizaran poljubac s novim mlađahnim dečkom

Mimo mlađahnih muškaraca, 64-godišnja kraljica popa često puni naslovne stranice raznih portala svojim čudnovatim videima

Madonna i Josh Popper

 Screenshot/instagram/

Nakon brojnih glasina i Instagram objava koji su sugerirali da su u vezi, Madonna je konačno potvrdila da ima dečka, i to čak 35 godina mlađeg Josha Poppera.

image

Madonna i Josh Popper na njenoj Instagram priči

Screenshot/instagram/

Pop kraljica i ljubiteljica mlađih muškaraca u travnju je 2022. godine prekinula s 35 godina mlađim dečkom, Ahlamalikom Williamsom, nedavno sa 41 godinu mlađim skejterom Andrewom Darnellom, a s boksačem Popperom povezuju je već neko vrijeme, posebice zbog raznih objava na Instagramu gdje su Popper i Madonna vrlo bliski.

image

Madonna i novi dečko

Instagram/_joshpopper/

Naime, primijećena je kako navija za 29-godišnjaka na njegovom boksačkom meču u New Yorku ovaj tjedan, a sada je na Instagramu podijelila sliku gdje se strastveno ljube, i to maskirani crnim potkapama. Inače, Josh je trener jednom od Madonninih sinova, a očito joj je zapeo za oko prilikom dolazaka na trening, piše Page Six.

Mimo mlađahnih muškaraca, 64-godišnja Madonna često puni naslovne stranice raznih portala svojim čudnovatim videima na društvenim mrežama te licem izobličenim od silnih plastičnih operacija i estetskih zahvata kojima je itekako sklona. Još jednu je kontroverzu uzrokovala na dodjeli Grammyja. Komentatori diljem interneta su je prozvali "neprepoznatljivom".

image

Madonna na dodjeli Grammyja

Kevin Winter/Getty Images/Profimedia

Pjevačica se suočila sa žestokim kritikama nakon što je na pozornici predstavila Sama Smitha i Kim Petras, neki su zbijali šale na račun njenog izgleda, a ona se tada odlučila oglasiti povodom kritika i obranila se rekavši da je za sve kriv krupni plan i kamera s dugim objektivom koja je izobličila njezino lice.

- Pogledajte me kako sam slatka sada kada je oteklina od operacije prošla - jednostavno je dodala uz svoju fotografiju i odbrusila svim kritičarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:10