UŽARENI TRENUTAK

Madonna razmijenila strastveni poljubac s glazbenicom na pozornici: ‘Ljubljenje nam je kao razgovaranje‘

Madonna je ljubila i Britney Spears te Christinu Aguiler, a taj je događaj postao poznati trenutak pop kulture

Madonna i Tokischa

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kraljica popa Madonna podijelila je na svom Instagramu snimke i fotografije s koncerta koji se održao u Madison Square Gardenu i pohvalila repericu Tokischu, koja joj se pridružila na pozornici. Jedna je fotografija posebno zapala za oko obožavateljima.

Pjevačica je podijelila kako dijeli strastveni poljubac s Tokischom, koju su neki prozvali Madonnom Dominikanske Republike, prenosi Daily Mail. Poljubac je bio ukomponiran u nastup u kojem provokativno plešu.

Ovo nije prvi put da su Tokischa i Madonna uhvaćene kako se ljube. Prije dvije godine dospjele su na naslovnice jer su se mazile na pozornici na proslavi Pridea u New Yorku. Umjetnice su više godina prijateljice, a 2022. su surađivale na remiksu Madonninog hita "Hung Up".

Kružile su glasine da se između njih nešto događa, ali Tokischa je prekinula nagađanja inzistirajući na tome da njihovi poljupci nisu bili seksualni, već su to napravile zbog stvaranja publiciteta. "Ljubljenje nam je kao razgovaranje. Nije to ništa seksualno, to je više poput vibre", objasnila je reperica.

image

Madonnin nastup

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Osim reperice, Madonna je ljubila i Britney Spears te Christinu Aguileru na dodjeli "MTV Video Music Awardsa" 2003. godine. Tada je također završila na naslovnicama medija, a taj je događaj postao poznati trenutak pop kulture. Madonna i Britney čak su ga rekreirale 2022. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:14