PROBLEM SA ZDRAVLJEM

Madonna se vratila kući nakon nekoliko dana provedenih na intenzivnoj njezi

Madonna se navodno borila s niskom temperaturom mjesec dana prije nego što je "kolabirala"

Madonna

 Angela Weiss/Afp

Madonna se vratila u svoj dom u New Yorku nakon što je nekoliko noći provela na intenzivnoj njezi zbog "ozbiljne bakterijske infekcije".

Višestruka dobitnica Grammyja otpuštena je iz bolnice u četvrtak rano ujutro i odvezena kući privatnim vozilom hitne pomoći, rekao je izvor za CNN.

Madonnin dugogodišnji menadžer Guy Oseary objavio je u srijedu na društvenim mrežama da je pjevačica u subotu hospitalizirana zbog neodređene bakterijske infekcije koja je dovela do "višednevnog boravka na intenzivnoj njezi".

"Njezino zdravlje se popravlja, ali je još uvijek pod liječničkom skrbi. Očekuje se potpuni oporavak", rekao je Oseary.

Madonna se navodno borila s niskom temperaturom mjesec dana prije nego što je "kolabirala" i hitno prevezena u bolnicu prošlog vikenda, objavio je TMZ u četvrtak, pozivajući se na izvore upoznate sa situacijom.

No pjevačica singla "Die Another Day" uglavnom je ignorirala svoje simptome jer je bila usredotočena na pripreme za veliku svjetsku turneju kojom će proslaviti svoju 40-godišnju karijeru.

Dugo iščekivana slavljenička turneja trebala je započeti u Vancouveru 15. srpnja prije putovanja Sjevernom Amerikom i Europom te završiti u Ciudad de Mexicu 30. siječnja 2024. godine. No ti planovi su sada na čekanju, rekao je njezin menadžer Oseary.

"U ovom trenutku morat ćemo pauzirati sve obveze, uključujući turneju", rekao je Oseary.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:15