POVODOM BOŽIĆA

Madonna u čipkastom donjem rublju pozirala s djecom, društvene mreže gore: ‘Neugodno mi je‘

Objava je brzo prikupila stotine tisuća pregleda i odmah zaintrigirala brojne gledatelje

Madonna ponovno šokirala novim videom

 Instagram/screenshot/

Poznata po svojim kontroverznim objavama na društvenim mrežama, kraljica popa Madonna je u ponedjeljak povodom Božića podijelila video na kojem je odjevena u čipkasto crno donje rublje dok zavodljivo gleda u kameru. Snimka uz koju je svirala pjesmu Earthe Kitt "Santa Baby" bizarno završava fotografijom Madonne uz njezino četvero najmlađe djece i božićno drvce.

image

Fotografija iz spornog videa

Instagram/screenshot/

Na fotografiji, poznata pjevačica pozira u jakni s perjem, a okružena je 17-godišnjim Davidom, 16-godišnjom Mercy te 10-godišnjim Stelle i Estere.

Objava je brzo prikupila stotine tisuća pregleda i odmah zaintrigirala brojne gledatelje, a neki su se pitali zašto bi 64-godišnja pjevačica spojila snimke donjeg rublja s obiteljskom fotografijom.

image

Kraljica popa Madonna

Instagram/screenshot/

- Neugodno mi je - izjavio je jedan kritičar u komentarima nakon što je pogledao sporni video.

- Tko joj to dopušta? - upitao je netko u komentarima.

- Je li cilj otkriti koliko netko može biti jeziv? - komentirao je još jedan korisnik Instagrama.

Činilo se da je Madonna snimila snimku u donjem rublju neposredno prije nego što je pozirala za svoju obiteljsku fotografiju, s obzirom na to da pjevačica nosi istu prepoznatljivu ogrlicu s dijamantnim križem i na videu i na slici. No, na negativne komentare nije odgovorila, a mnogi su gledatelji ostavljali riječi podrške pop ikoni.

- Sretan Božić tebi i tvojoj obitelji Madonna - zaželio je jedan obožavatelj, dok su ih mnogi nazvali "prekrasnom obitelji".

Međutim, ovo nije prvi put da je Madonna zabrinula javnost svojim nekonvencionalnim obiteljskim ludorijama. Legendarna je pjevačica još u kolovozu otkrila da njen sin David "hara njezinim ormarom i nosi njezinu odjeću bolje od nje".

- Može odjenuti bilo što i izgledati otmjeno - rekla je pjevačica Jimmyju Fallonu u intervjuu te dodala da je to stvarno iritantno jer nosi njenu odjeću i bolje izgleda u njoj.

image

Madonna i njen sin David

Instagram/screenshot/

Također je rekla da je njezin sin spreman za karijeru u showbiznisu, rekavši Fallonu da će mu "na kraju će biti jedan od gostiju".

- On ima "to". On ima magiju - govorila je dalje i opisala ga kao "zabavnog, šarmantnog i atletskog tipa".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:29