SPREMNI NA NAJGORE

Madonnin rođak potvrdio: ‘Bojali smo se da ćemo je izgubiti, stavlja karijeru ispred zdravlja‘

Navodno, ‘kraljica popa‘ nije živjela zdravim životom kakvim bi trebala u svojim godinama

Cijela obitelj je bila zabrinuta za njeno zdravlje

 Profimedia/

Madonna je u subotu pronađena bez svijesti u New Yorku i hitno je prebačena na intenzivnu njegu gdje joj je pružena potrebna pomoć. Navodno, bila je toliko loše da su njezini rođaci bili "spremni na najgore", rekao je član obitelji za Daily Mail.

U srijedu je njezin menadžer Guy Oseary objavio da pati od "ozbiljne bakterijske infekcije" i da joj treba vremena da se oporavi pa je odgodila turneju koja je trebala započeti u Vancouveru 15. srpnja. Spomenuti rođak "kraljice popa" rekao je da su proveli nekoliko dana u neizvjesnosti hoće li preživjeti.

image

Madonna u New Yorku, 2023.

Karabatsispavlos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Član obitelji je rekao da je šokantan kolaps bio svojevrsni "poziv na buđenje" za 64-godišnju Madonnu, koja vjeruje da je "nepobjediva".

- Proteklih nekoliko dana, nitko nije znao u kojem će smjeru ovo krenuti, a njezina se obitelj pripremala za najgore - rekao je rođak i objasnio da se zbog toga cijela situacija "držala u tajnosti". Uz Madonnu tijekom njezine hospitalizacije bila je njena kći Lourdes, objavio je The New York Post.

Navedeni izvor rekao je za Daily Mail da ih je njezina iznenadna hospitalizacija "ujedinila".

- Svi članovi Madonnine obitelji okupili su se zbog ovoga i to joj je poslužilo kao podsjetnik da mora paziti na sebe. Ovo ju je stvarno probudilo - prepričao je izvor i dodao da nije živjela zdravim životom kakvim bi trebala u svojim godinama te naglasio da je zadnjih nekoliko mjeseci bila poprilično mršava.

- Ona misli da je još mlada, a zapravo nije. Stavlja svoju karijeru ispred svog zdravlja... Umrijet će tako - zaključio je izvor.

image

Madonna, 2023.

B4859/Avalon/Profimedia

Inače, izvori bliski 64-godišnjakinji rekli su da je radila danonoćno na tome da joj turneja bude savršena, a jedan je otkrio da je vježbala čak šest dana u tjednu. Prethodno su članovi njene obitelji za Daily Mail u travnju izjavili da je "sve dovodila do ruba svojim perfekcionizmom". Izvor je tada rekao da je Madonna "u nevjerojatnoj formi".

Izvor blizak obitelji nadalje je objasnio da je razgovor o njezinoj turneji "zabranjen", jer se poznata pjevačica mora odmoriti. Kako tvrdi, trenutno nitko oko nje ne smije ni spominjati bilo što vezano uz posao. Madonnini glasnogovornici još nisu komentirali tvrdnje rođaka.

Ovu je situaciju sa svijetom podijelio njezin dugogodišnji menadžer Guy Oseary, koji je na Instagramu otkrio da je Madonna bila prisiljena odgoditi svoju iščekivanu turneju povodom 40. godišnjice zbog zdravstvenih problema. Oseary je u svojoj objavi istaknuo da se "očekuje potpuni oporavak pjevačice i majke šestero djece" te da se njezino "zdravlje popravlja", ali je dodao da je "još uvijek pod liječničkim nadzorom".

Prema Page Sixu, Madonna je 15. srpnja trebala započeti svoju "Celebration" turneju od 84 datuma u Vancouveru u Kanadi, kada joj je pružena "intenzivna njega".

Iako Oseary nije otkrio nikakve detalje o Madonninom liječenju, niti detalje njezine hospitalizacije, potvrdio je da joj je u subotu bila dijagnosticirana bakterijska infekcija.

- Madonni je dijagnosticirana ozbiljna bakterijska infekcia zbog koje je nekoliko dana ostala na intenzivnoj njezi - napisao je u srijedu poslijepodne. Nadalje, Oseary je otkrio da joj se zdravstveno stanje popravlja i očekuje se potpuni oporavak.

Glazbeni menadžer je tada otkrio da je pjevačica prisiljena odgoditi početak svoje turneje za koju je vježbala mjesecima napisavši da moraju "pauzirati sve obveze, što uključuje i turneju". Nije otkrio kada bi Madonna mogla biti dovoljno dobro da ponovno započne međunarodnu turneju, a jednostavno je obećao obožavateljima da će "podijeliti više detalja čim ih dobije".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:05