ŠTO SE DOGAĐA?

Madonnino lice šokiralo fanove: ‘Izgleda dobro za svoje godine... ako je 2700 godina star vampir‘

Pjevačica se pojavila na pozornici tijekom dodjele nagrada Grammy te izazvala lavinu komentara po društvenim mrežama

Pjevačica Madonna

 Frazer Harrison/Getty Images/Profimedia/Frazer Harrison/getty Images/profimedia

Kraljica popa Madonna prisustvovala je dodjeli Grammyja, a u jednom trenutku pojavila se i na pozornici što je izazvalo brojne kritike obožavatelja na Twitteru.

Naime, mnogi su primijetili da Madonnino lice izgleda drugačije.

“Pokušavam ignorirati činjenicu da ima potpuno novo lice”, “Je li nominirana za ‘najbolje novo lice’ na dodjeli?”, “Izgleda dobro za svoje godine...ako je 2700 godina stari vampir koji jede žive bebe i male životinje”, nizali su se komentari.

Glazbena ikona nosila je pletenice, a njezine su obrve bile izbijeljene. Crnu blejzer haljinu i dugu suknju iskombinirala je s ljubičastim štiklama na platfomu.

Pojavila se kratko na pozornici kako bi predstavila Sama Smitha i Kim Petras koji su zatim otpjevali svoju pjesmu “Unholy”.

image

Pjevačica Madonna

Kevin Winter/Getty Images/Profimedia/Kevin Winter/getty Images/profimedia

- Evo što sam naučila nakon četiri desetljeća u glazbi, započela je 64-godišnja Madonna.

- Ako vas nazovu šokantnim, skandaloznim, problematičnim, provokativnim ili opasnim, definitivno ste na tragu nečemu, dodala je zahvalivši se svojim kolegama „buntovnicima”.

Madonna, koja kasnije ove godine kreće na turneju „Celebration”, već se neko vrijeme suočava s kritikama na društvenim mrežama zbog drugačijeg izgleda i neobičnog ponašanja.

Plastični kirurzi prethodno su izjavili za Page Six kako vjeruju da je među ostalim prakticirala lifting lica, koristila injekcije i bila na operaciji nosa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:55