ODLUKA JE PALA

Magazin People je ovog glumca proglasio najseksepilnijim muškarcem u 2023. godini: ‘Obitelj mi je mislila da se šale‘

Tko ove godine ima tu čast otkriveno je u showu Jimmy Kimmel Live, a publika je morala pogađati

Patrick Dempsey 

 Rob Kim/Getty Images/Profimedia/Rob Kim/getty Images/profimedia

Patrick Dempsey proglašen je najseksepilnijim živućim muškarcem 2023. godine prema magazinu People u emisiji Jimmy Kimmel Live u utorak navečer.

"Puno vam hvala", rekao je 57-godišnji glumac, zvijezda serije "Uvod u anatomiju" i otac kćeri Tallule (21) i sinova blizanaca Darbyja i Sullivana (16) koje ima sa suprugom Jillian (57). Kimmel je od proglašenja napravio cijeli show i prikrio identitet osobe koja će ove godine ponijeti tu titulu. U formatu od 20 pitanja, članovi publike postavljali su misterioznom čovjeku pitanja pokušavajući pogoditi tko je u pitanju. Odgovori su pokazali da je riječ o glumcu koji je stariji od 50 godine, oženjen je i ima troje djece.

"Sretan sam što su donijeli odluku i da sam to ove godine bio ja", zaključio je glumac dok se Kimmel šalio kako je časopisu trebalo dosta vremena da oda počast Dempseyju koji je u showbusinessu više od 35 godina.

"Postaješ sve zgodniji svake godine. Čekali su kao kad otvaraš bocu dobrog vina, odlučili su pričekati do prave godine, sljedeće ćeš već biti nikakav!", nastavio je Kimmel. Dempsey je otkrio kako se njegova obitelj nasmijala kad je obaviještena da je izabran za najseksipilnijeg muškarca te kako magazin strogo čuva identitet pobjednika.

image

Patrick Dempsey

James Moy/Pa Images/Profimedia/James Moy/pa Images/profimedia

"Ne smijete uopće govoriti o tome. Ne smijete to spominjati. Svi potpisuju izjave o neotkrivanju podataka", pojasnio je. Dempsey se našalio i da je postio mjesec dana prije snimanja, dodavši da je vježbao te izbacio krušne proizvode iz svoje prehrane. Za People je izjavio da mu je drago što se to događa u ovom trenutku njegova života, no kako je bio i potpuno šokiran kada mu je rečeno da će upravo on dobiti tu čast.

"Počeo sam se smijati, kao, ovo je šala, zar ne? Uvijek sam bio onaj drugi. Nikad nisam ni razmišljao o tome da budem u ovoj poziciji. Dakle, moj ego je dobar", kazao je Dempsey.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 02:59