ZARUČILI SU SE

‘Magic Mike‘ se ženi poznatom glumicom: Prije samo nekoliko mjeseci mislio je da više nikad neće ulaziti u brak

Više izvora potvrdilo je kako je Channing Tatum zaprosio Zoë Kravitz, a ona je viđena s dijamntnim prstenom

Channing Tatum i Zoe Kravitz

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/

Glumci Zoë Kravitz (34) i Channing Tatum (43) zaručili su se nakon dvije godine veze, izvijestio je People u ponedjeljak.

Više izvora potvrdilo je za novine kako je zvijezda „Magic Mikea” zaprosila Kravitz. No par se tom radosnom viješću još nije pohvalio na društvenim mrežama.

Čini se da je Kravitz potvrdila šuškanja tijekom vikenda jer je viđena kako nosi dijamantni prsten na zaručničkom prstu.

Par je u vezi od 2021., a ove vijesti o zarukama dolaze samo nekoliko mjeseci nakon što je Tatum otkrio kako nije siguran hoće li se ikad više ženiti zbog kaotičnog razvoda s bivšom Jennom Dewan. Bivšu suprugu Tatum je upoznao na setu filma „Step Up”, a vjenčali su se 2009. Deset godina kasnije prekinuli su i sada dijele skrbništvo nad kćeri Everly.

„Ne znam hoću li se ikad ponovno ženiti”, priznao je u siječnju glumac za Vanity Fair.

„Veze su za mene teške. Iako sam pomalo monogamist. U poslu, nemam pravog straha da će se nešto uništiti. Ali kad su u pitanju ljudi koje volim, stvarno mi je teško. Završi tako da se previše trudim, znaš?”

Kravitz je također propitkivala hoće li ikada ponovno biti nečija supruga nakon što je kratko bila u braku s Karlom Glusmanom. Stupili su u brak u lipnju 2019., a iste godine u prosincu su se rastali.

image

Channing Tatum i Zoe Kravitz

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

U intervjuu za GQ u studenom 2022. glumica je priznala da se osjeća kao da „treba željeti” brak i djecu, ali „to je neugodno pitanje, pogotovo da si ga žena postavi”.

Tatum i Kravitz su se upoznali kada je ona glumila i režirala svoj prvi film „Pussy Island” 2020.

„Zaista sam zahvalna što ga je ovaj film doveo u moj život”, rekla je tada za WSJ Magazin.

Kravitz je otkrila kako ju je Tatum zanimao čim je počela razvijati svoj redateljski prvijenac, unatoč tomu što ga nikad nije upoznala.

„Osjećala sam, čak izdaleka, prije nego što sam ga upoznala, da je feminist i da se ne boji istraživanja te tame jer zna da on to nije. Zato me privukao i htjela sam se sastati s njim. I bila sam u pravu.”

image

Channing Tatum i Zoe Kravitz

Elder Ordonez/Splashnews.com/Splash/Profimedia/Elder Ordonez/Splashnews.com/Splash/Profimedia

U kolovozu 2021. krenule su glasine o njihovoj romansi, a u listopadu iste godine pojavili su se u javnosti kao par.

U ožujku 2022. izvor je rekao za Page Six kako je Kravitz pričala svojim prijateljicama da vidi svoju budućnost s Tatumom.

„Stvari s Channingom idu sjajno i ona je nevjerojatno sretna. Ona je na dobrom mjestu što se tiče karijere, a on je dobar otac.”

Izvor je otkrio, nadalje, kako je Kravitz, čiji su roditelji glumci Lisa Bonet i Lenny Kravitz, povjerila prijateljima da „ne bi imala ništa protiv da ima jedno dijete”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:58