ZAVRŠILA U BOLNICI

Majka britanske starlete otkrila detalje mučnog napada: ‘Tukli su je i ostavili uz cestu, htjela se ubiti‘

Novi detalji brutalnog incidenta u Južnoj Africi isplivali su u knjizi Amy Infield, majke reality zvijezde Katie Price

Katie Price

 /Profimedia

Majka britanske starlete Katie Price u svojoj je knjizi ‘The Last Word‘ detaljno opisala incident nakon kojeg se Price pokušala ubiti. Naime, već je poznato kako je Katie bila meta seksualnog napada i pljačke tijekom snimanja televizijske emisije ‘My crazy life‘ 2018. godine u Južnoj Africi.

Sada njena majka Amy (71) u knjizi otkriva nove detalje tog događaja.

- Nakon safari putovanja, produkcijska tvrtka odlučila je pokušati prijeći granicu u Swazilandu u krivo doba dana, cestom koja nije bila sigurna. Napalo ih je četvero pljačkaša. Jedan od muškaraca stavio je ruku u Kateine hlače i seksualno je zlostavljao, dodirujući je po cijelom tijelu i snažno udarajući, napisala je Amy, a prenosi The Sun.

Amy je rekla da je traumatično iskustvo uzrokovalo da Katie sklizne u depresiju.

- Lako bi bilo utvrditi da je Kateina spirala propadanja započela tim incidentom pljačke vozila. Nekoliko mjeseci nakon traumatičnog događaja, jedan od Kateinih prijatelja me nazvao i rekao da su je pronašli dok pokušava izvršiti samoubojstvo, dodala je.

Amy je dodala kako misli da je i njena bolest doprinijela Katieinim problemima, nakon što joj je dijagnosticiran terminalni stadij idiopatske plućne fibroze, neizlječive plućne bolesti, 2017. godine.

Rekla je da se Katie oslanjala na nju "kao svojeg zaštitnika, povjerljivu osobu i prvu hitnu službu" te da je njena kći sigurno strahovala od suočavanja sa životom bez nje.

Katie je prethodno detaljno opisala traumatične događaje koji su je doveli do točke pucanja, proživljavajući mentalni slom 2018. godine i neuspjeli pokušaj samoubojstva, nakon čega joj je dijagnosticiran PTSP.

Napadači su izbacili Katie iz vozila tijekom puta od Johannesburga do Swazilanda, u kojem su bila dva kombija s produkcijskom ekipom. Vozila su opljačkana - ukradeni su prijenosna računala, iPadi, putovnice, novac i nakit, ali pljačkaši su ostavili vrijednu opremu za snimanje koju je ekipa imala sa sobom. Nikada nisu uhvaćeni.

Katie je prvi put podijelila svoje užasno iskustvo tijekom epizode emisije "SAS: Celebrity Who Dares Wins" na Channel 4 2020. godine, gdje je rekla: "Policija je rekla da je čudo što nas nisu ubili."

- Upala sam u tešku depresiju prije nekoliko godina, depresiju koja se pojavila zajedno s PTSP-om, bila sam suicidalna, nisam željela biti ovdje. Pokušala sam se ubiti. Izgubila sam svijest i imala modrice oko vrata, otkrila je u svojoj novoj emisiji na Channel 4 "Trauma and Me" prošle godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 12:45