POVRIJEĐENA MAJKA

Majka Chrisa Rocka ima poruku za Willa Smitha: ‘Kada je ošamario mog sina, ošamario je sve nas‘

‘Jer kad si povrijedio moje dijete, povrijedio si i mene‘, reka je Rose Rock

Rose Rock i Chris Rock

 Dave Allocca/Shutterstock Editorial/Profimedia

Rose Rock, motivacijska govornica, zagovornica obitelji i mladih, autorica i majka komičara Chrisa Rocka, osvrnula se na incident u kojem su sudjelovali njezin sin te poznati glumac Will Smith na 94. dodjeli Oskara.

U razgovoru s lokalnom informativnom postajom iz Južne Karoline WIS-TV, Rose je izjavila da je duboko povrijeđena tom svađom.

Razgovarala je s voditeljicom Billie Jean Shaw o trenutku kada je Smith izašao na pozornicu i udario Chrisa kao odgovor na šalu koju je komičar izrekao o njegovoj supruzi Jadi Pinkett Smith zbog njezine obrijane glave.

image

Trenutak kada je Will Smith ošamario Chrisa Rocka

Rob Latour/Shutterstock Editorial/Profimedia

Rose je ceremoniju gledala iz svog doma i isprva je mislila da je incident insceniran, ali je shvatila da je stvarno kada je Smith počeo koristiti "odvratnosti".

"Kada je ošamario Chrisa, ošamario je sve nas. Stvarno me ošamario", rekla je. "Jer kad si povrijedio moje dijete, povrijedio si i mene."

Prema Rose, njezin sin Chris bio je vrlo uzbuđen što će Questloveu dati Oscara, a zbog Smitha je taj trenutak oduzet.

“Nitko nije ni čuo njegov govor. Nitko nije ni mogao jer su svi gledali i pitali se 'što se događa?'”, rekla je.

Kako kaže, jedino što je mogla učiniti, bilo je doći do svog sina i reći mu da je ponosna na to kako je reagirao. Što joj je, kao majci, bilo teško učiniti.

Međutim, Rose je povrijedilo što se Smith nije ispričao Chrisu za svoj postupak.

“Osjećam se jako loše što se nikada nije ispričao. Njegovi ljudi napisali su članak i rekli: 'Ispričavam se Chrisu Rocku', ali ja smatram da je to osobno i trebao mu je pružiti ruku", poručila je.

Inače, Smith je tada dao ostavku na svoje mjesto u Akademiji filmske umjetnosti i znanosti, koja je domaćin dodjele Oscara. Akademija je također zabranila glumcu prisustvovanje događajima u narednih deset godina, a predsjednik Akademije David Rubin i izvršna direktorica Dawn Hudson u pismu su se ispričali Rocku: "Želimo izraziti duboku zahvalnost gospodinu Rocku što je zadržao prisebnost pod izvanrednom okolnosti."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:35