DONNA KELCE

Majka novog dečka Taylor Swift konačno progovorila: ‘Tek su se upoznali, ali da, družile smo se...‘

Prethodno je rekla ‘mrziteljima‘ Travisove veze sa Swift koja je postala naslovnica da je se "ostave" i dala vezi pečat odobravanja

 Donna Kelce i Taylor Swift

 Jason Hanna/Getty Images/Profimedia/Jason Hanna/getty Images/profimedia

Donna Kelce, majka novog dečka Taylor Swift, nije bila raspoložena odavati ikakvih detalja o novoj romansi njezina sina niti o druženju s najvećom svjetskom pop zvijezdom na dvije utakmice američkog nogometa.

- Bilo je u redu - rekla je majka NFL zvijezde Travisa Kelcea voditeljicama emisije "Today", Savannah Guthrie i Hodi Kotb, u petak ujutro.

Izjavila je kako ne može reći jesu li Taylor i Travis doista par jer je romansa "previše nova". Dodala je da ne želi previše pričati o tome.

image

Donna Kelce i Taylor Swift

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Nije bila odviše pričljiva ni kada su je pitali kako je bilo navijati za Kansas City Chiefs uz poznatu pjevačicu, piše Page Six.

- Ne volim pričati o tome. Svi su me vidjeli i to je to - rekla je 70-godišnja Donna koja tvrdi da su joj spomenuta utakmica i druženje s novom djevojkom svog sina "uzburkali život".

Donna Kelce ranije je hejterima kojima veza Travisa i Taylora nikako nije sjela da ju ostave na miru. Inače, Donna je na svom Instagram profilu objavila video na kojem grli pjevačicu tijekom nedjeljne utakmice Kelceovih Chiefsa protiv New York Jetsa.

Na pitanje Guthrie je li od sina dobila upozorenje da ne smije previše pričati u medijima, odgovorila je.

- Ne bih rekla da je to bilo upozorenje. To je njegov privatni život. Ja mogu pričati o sebi, ali oni su sada odrasli muškarci i imaju svoje živote, rekla je Donna, čiji je sin Jason Kelce, također nogometaš NFL-a, koji igra za Philadelphia Eaglese.

Donna i njezin suprug, Ed Kelce, navodno su upoznali megapopularnu pjevačicu tjedan prije na utakmici Chiefsa protiv Chicago Bearsa na stadionu Arrowhead u Kansas Cityju.

Podsjetimo, prije romanse sa zvijezdom NFL-a, Taylor Swift su povezivali s Mattyjem Healyjem iz benda 1975, a prije veze s glazbenikom pjevačica je bila u dugogodišnjoj vezi s glumcem Joeom Alwynom.

Što se tiče Travisa Kelcea, on je također nedavno izašao iz dugogodišnje veze s manekenkom Kaylom Nicole, s kojom je hodao pet godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 01:58