SRAMOTNI ISPAD

MAJKA OPTUŽUJE SLAVNOG REPERA 'Ne želi ni vidjeti našu bolesnu bebu i zove ga 'zlim jeb**** djetetom. Kad je saznao da sam trudna silio me na pobačaj'

 
 Društvene mreže/YouTube

Majka sina slavnog repera otkrila je kako Flo Rida (Tramar Lacel Dillard) odbija upoznati svoje dijete, koje pati od rijetkog poremećaja mozga, i da ga naziva 'zlim jeb*** djetetom'.

U intervjuu za DailyMail, Alexis Adams (34) kazala je kako velika glazbena zvijezda poriče da 19-mjesečni Zohar Paxton ima njegovu krv, iako su to potvrdili DNK testovi, i kako je okrenuo leđa svom sinu.

- Vidio ga je samo tijekom testiranja očinstva no nije ga htio ni pogledati, a bili su u istoj prostoriji. Bio je vrlo hladan.

Iako reper pokriva zdravstveno osiguranje sina i plaća alimentaciju, Alexis još uvijek istjeruje pravdu jer misli kako potpora koju Flo Rida pruža nije dovoljna za posebne potrebe njihovog sina.

Zohar je naime, rođen s hidrocefalusom, neurološkim stanjem koje uzrokuje abnormalno sakupljanje cerebrospinalnog likvora u mozgu.

Iako simptomi variraju, uglavnom uključuju povećanje bebine glave, mučninu, povraćanje, glavobolju i probleme s vidom. Od rođenja Zohar posjećuje liječnike, a prošlog je mjeseca podvrgnut operaciji mozga, no njegov otac nije uputio ni telefonski poziv da pita kako je njegov sin.

- To mi je čudno jer on uvijek sudjeluje u humanitarnim akcijama za djecu - ističe Alexis koliko je Flo Rida dvoličan.

Alexis je upoznala repera čije se bogatstvo procjenjuje na 30 milijuna dolara 2015. godine, no nije htjela otkriti detalje.

- Prvo smo bili prijatelji. On je putovao puno, i dok sam ja bila na zapadnoj obali SAD-a, on je živio na istočnoj. POlako smo se upoznavali i započeli vezu krajem godine. Izlazili smo, ništa specijalno, no bili smo intimni. 2016. sam otkrila da sam trudna.

Reper Flo Rida koji je dosad je surađivao s Lady Gagom, Keshom i DJ Khaledom nije dobro primio tu vijest.

- Bila sam u šoku što sam trudna i što ću postati majka. Odmah sam mu rekla, a on je prekinuo poziv.

Alexis tvrdi da ju je prisiljavao na pobačaj i slao joj uvrede o nerođenom djetetu.

- Zvao ga je zlim je***** djetetom. To su bile točno njegove riječi - kazala je i rekla da su ubrzo prekinuli svaku komunikaciju te da mu se stoga obratila putem odvjetnika.

U drugom tromjesečju saznala je da s bebom nešto nije u redu i nakon poroda ostala je sama dok je pokušavala obitelji i prijateljima objasniti gdje je djetetov otac.

Poslala je poruku reperu, no nije odgovorio.

- Flo Rida je znao za rizičnu trudnoću i bio svjestan djetetovog stanja. Ne želi se miješati uopće, kao ni itko od njegove obitelji.

Potporu za dijete počeo je plaćati u ožujku 2017., no puno manje od svote koju je kasnije utvrdio sud.

Flo Rida je lani kazao kako isplaćuje 5000 dolara mjesečno i opisao tužbu Alexis kao 'grabljenje novca'.

No Alexis ne brine samo nova, kaže kako joj je žao što joj sin nema oca.

- Sad će navršiti dvije i ne zna tko mu je otac - govori Alexis i dodaje kako njezin sin nije jedini.

Naime, 2013. model Natasha Georgette Williams tužila je repera za potporu djetetu nakon što je DNK test pokazao da je Flo Rida otac njezinog djeteta.

Također je kazala da joj je slavni reper ponudio platiti pobačaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 19:15