PARIS HILTON

Majka poznate nasljednice otkrila da njezina kći ima problema sa začećem: ‘Srce mi se slama zbog nje‘

Paris već neko vrijeme pokušava začeti svoje prvo dijete sa svojim suprugom Carterom Reumom

Paris Hilton

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Kathy Hilton priznala je da joj se ‘srce slama’ dok gleda svoju kćer Paris Hilton (41) kako se ‘muči’ da začne svoje prvo dijete sa suprugom Carterom Reumom (41).

- Znam koliko se trudi, rekla je zvijezda reality showa ‘Real Housewives of Beverly Hills’ u epizodi emisije E! News.

- Toliko se ljudi bori i to se ne događa samo tako, nastavila je 63-godišnja Kathy i dodala da uvijek govori svojoj kćeri da se ‘opusti‘.

Paris i Carter koji su se vjenčali krajem 2021. proslavili su nedavno svoju prvu godišnjicu karnevalskom zabavom, a Kathy je istaknula da su vrlo sretni skupa.

image

Paris Hilton i Carter Reum

Alexjr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Prije udaje za poduzetnika, Paris je otvoreno govorila o svojim budućim obiteljskim planovima kada je u podcastu ‘Ladygang’ krajem 2020. rekla da se podvrgnula in vitro oplodnji te da se nada blizancima.

- Prvi će biti blizanci, djevojčica i dječak, već planiramo to, rekla je poznata nasljednica i dodala kako će se djevojčica zvati London te da još nemaju ime za dječaka. Istog mjeseca u dokumentarcu ‘This is Paris’ govorila je o tome da bi htjela zamrznuti svoje jajne stanice.

- Ne želim propustiti priliku, samo ne znam kada ću imati vremena, rekla je Paris koja je prije udaje za Cartera bila u vezi dvije godine. Ubrzo nakon vjenčanja pojavile su se vijesti da je Carter otac 10-godišnje kćeri koju dijeli s bivšom reality zvijezdom Laurom Bellizzi.

- Carter brine o ovom djetetu, rekao je njegov glasnogovornik za Page Six.

- Iako s njom nema tradicionalan odnos oca i kćeri, brinuo se za nju otkada se rodila i nastavit će to činiti, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:16