RASKOL U OBITELJI

Majka udovice Kobea Bryanta tvrdi da ju je kći potjerala iz kuće, ona joj odgovorila: ‘Lažeš!‘

Suprug i kći su mi preminuli, a ona na televiziji roni suze zbog auta i kuće koji niti ne glase na njezino ime, kaže Vanessa Bryant
Vanessa Bryant 
 BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Vanessa Bryant u siječnju ove godine u stravičnom padu helikoptera ostala je bez supruga, NBA košarkaša Kobea Bryanta, a u nesreći koja je šokirala cijeli svijet život je izgubila i njihova 13-godišnja kći Gianna.

Iako se činilo da su sportaševoj udovici članovi obitelji najveća potpora u najtežim životnim trenucima, intervju, koji je njezina majka Sofia Laine ovih dana dala za Univision, otkrio je mučne i dosad nepoznate detalje njihova odnosa, piše The Mirror.

- Nakon tragedije koja nas je zadesila, Vanessa mi je rekla: 'Želim da napustiš ovu kuću i vratiš mi moj automobil koji si dosad koristila - želim da to napraviš odmah!' - izjavila je Sofia, a na njezine riječi odmah je priopćenjem reagirala uzrujana Vanessa.

- Majčine primjedbe duboko su me povrijedile. Suprug i kći neočekivano su mi preminuli, a moja mama svejedno se odvažila pojaviti na televiziji i negativno govoriti o meni, pritom roneći suze zbog automobila i kuće koji niti ne glase na njezino ime.

Osim toga, namjerno je maknula sav dijamantni nakit i ispraznila stan koji sam joj ja osigurala, iz njega je čak uklonila sav namještaj kako bi svijetu poslala lažnu sliku o tome da navodno nema moju potporu.

Muž i ja financijski smo je podržavali tijekom posljednjih 20 godina, a to i dalje činim na mjesečnoj bazi. Suprotno prijašnjim navodima, moram reći kako moja majka nije bila fizički prisutna niti je emocionalno podupirala moje kćeri i mene nakon što su Kobe i Gianna poginuli.

Sad vidim što je mojoj mami najvažnije i to me duboko vrijeđa. Mogu se samo nadati da će ovakvo javno iznošenje neistina o našemu odnosu prestati - stoji u Vanessinu priopćenju.

View this post on Instagram

Mamba and Queen #vacai

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:12