OKRIVILA TABLOIDE

Majka Željka Joksimovića o snahi Jovani: ‘Nastradala sam ni kriva ni dužna, nikad mi to nije oprostila!‘

Također je otkrila da je sa Željkovom prvom suprugom Vesnom i danas bliska

Željko i Jovana Joksimović

 Instagram/Željko Joksimović/

Srpski pjevač Željko Joksimović sa suprugom Jovanom u braku je već 10 godina, a za sve to vrijeme tamošnji mediji spekulirali su o odnosu svekrve i snahe.

Njegova majka Vesna jednom je prilikom otkrila da je sa snahom bila bliska sve dok se u medijima nije pojavio jedan naslov koji joj voditeljica nije mogla oprostiti, prenosi Nova.rs.

"Jovana je potpuno tip djevojke kakve Željko voli. Jedno vrijeme sam je viđala baš često i bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće - udaljile smo se. Tada je izašao naslov ‘Željkova mama otkriva da je Jovana trudna‘, to je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala. Ona mi izgleda to nije mogla oprostiti i otada je među nama neka distanca", rekla je tada Joksimovićeva majka.

Također je otkrila da je sa Željkovom prvom suprugom Vesnom i danas bliska.

"Ona često s njihovom kćeri Minom dolazi kod nas u vikendicu u Valjevu. Uvijek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je poput kćeri", rekla je Vesna Joksimović.

Željkovi roditelji inače su redovni gosti na svim svečanostima koje njihov sin i njegova supruga organiziraju, a Jovana ih uvijek srdačno dočeka, prenosi Nova.rs.

Svojedobno je Željkov brat Saša izjavio da s bratom ne provodi puno vremena. "Moram biti blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo obiteljski", rekao je za Hello.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:58