BEBA SUSSEX

Malena princeza stiže na ljeto, a kladionice već gore: Šuška se kako će Meghan i Harry nazvati djevojčicu

Osim Oprah, evo koja još imena dobro kotiraju na kladionicama te koji značaj kriju...
Princ Harry i Meghan
 -/Shutterstock Editorial/Profimedia

Dok se Hrvati mahom klade na rezultat skorašnjih lokalnih izbora te plasmana naše predstavnice Albine Grčić na Eurosongu, Britanci imaju zabavniju tematiku koja ih je okupirala.

Nagađanja oko imena kćerkice popularnog kraljevskog para, Meghan Markle (39) i princa Harryja (36) ne prestaju.

Kako se bliži dolazak djevojčice, britanska stranica za klađenje Ladbrokes neprestano se ažurira.

Tako je nakon smrti princa Philipa prošlog mjeseca, njegovo ime u ženskoj verziji - Philipa - naglo poraslo na kladionicama s kvotom od 3/1.

Da je to ime steklo određeni ugled vidi se po tome da su Harryjeve sestrične Eugenie i Zara Tindall, još prije smrti princa Philipa, svojim novorođenim sinovima dali srednje ime Philip.

image
James Whatling/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Veliku šansu prema kladionicama ima ime koje je nosila pokojna princeza Diana (5/1), Harryjeva majka. Potencijalno ime jest i Elizabeta (10/1), prema baki princa Harryja.

Ime koje nosi sin vojvode i vojvotkinje od Sussexa, Archie, nije bilo popularno na kladionicama u vrijeme kad je Markle prvi put bila trudna.

No, zbog odabira imena sina s početnim slovom “A”, kladionice trenutno navode mnoga potencijalna imena s istim početnim slovom.

Ona koja se još navode, a da imaju određene izglede su imena Allegra (10/1) i Alexandria (12/1).

image
Cbs/Ferrari/Profimedia

Uz prethodno spomenuta, pojavljuju se i ona poput Grace (16/1), Emma (16/1), Rose (16/1), Alice (16/1) te Victoria (16/1).

Podsjetimo, britanski kraljevski par sretne vijesti o dolasku drugog djeteta u obitelj podijelio je s javnošću na Valentinovo. Objavu su popratili zapanjujućom crno-bijelom fotografijom gdje Meghan leži u krilu princa Harryja, a veselje ne kriju.

Prilikom bombastičnog intervjua koji je par imao s američkom voditeljicom Oprah Winfrey (67) u ožujku, otkrili su da čekaju djevojčicu. Stoga je mala količina kraljevskih entuzijasta uvjerena da će par djevojčici dati ime Oprah.

- Imati sina, a zatim djevojčicu - što više možete tražiti? - rekao je princ Harry u tom intervjuu ne krijući oduševljenje.

Vojvotkinja od Sussexa po drugi put će postati majka u ljetnim mjesecima ove godine, ali konkretan datum kraljevski par još nije objavio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:40