SLAVLJE NA DVORU

Mali princ navršio je sedam godina i sve više sliči na tatu: ‘Smiješan je, žustar i drzak‘

Princ George danas je navršio sedam godina i treći je u nizu za tron nakon njegovog djeda princa Charlesa i oca princa Williama
 The Duchess Of Cambridge

Britanska kraljevska obitelj danas slavi – princu Georgeu je rođendan.

Najstariji sin princa Williama i vojvotkinje Kate danas je navršio sedam godina i treći je u nizu za tron nakon njegovog djeda princa Charlesa i oca.

Troje djece Williama i Kate rijetko se mogu vidjeti u javnosti, ali je postala tradicija da se na rođendan i za blagdane objave njihove fotografije.

Tako su objavljene dvije nove fotografije princa Georgea na kojima svojoj majci pozira širokog osmjeha, bez mliječnih zubi.
Obje fotografije malog princa koji sve više nalikuje svome ocu, uslikala je njegova majka, vojvotkinja od Cambridgea, ranije ovog mjeseca, a nastale su u njihovom domu u Norfolku.

- Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea presretni su da mogu podijeliti dvije nove fotografije princa Georgea uoči njegovog sutrašnjeg sedmog rođendana - objavila je u priopćenju Kensingtonska palača.

Dok Britanija tek prvim koracima polako izlazi iz karantene uvedene zbog Covida-19, vjerojatno je da će princ George proslaviti rođendan doma, u krugu najuže obitelji.

image
The Duchess Of Cambridge

Prošle je godine veliki dan obilježio na odmoru s roditeljima, na karipskom otoku Mustique.

George je najstariji od troje djece princa Williama. Njegova sestra Charlotte ima pet godina, a brat Louis dvije.

image
Wpa Pool

Krsna kuma princa Georgea, 60-godišnja Julia Samuel podijelila je nekoliko tajni o mladom princu - otkrivajući kakav je on zapravo kad je doma, daleko od fotografa, okružen svojom obitelji.

- On je nevjerojatan. Smiješan je i žustar i drzak i, Bože, Diana bi ga toliko voljela. Raspada mi se srce zbog svih njih – rekla je Samuels, inače psihoterapeutkinja, govoreći o sedmogodišnjaku u jedom podcastu.

image
Princ George na dan krštenja princeze Charlotte
Foto: Instagram

Samuel je bila bliska s pokojnom princezom Dianom, Georgeovom bakom koju nažalost nikada nije imao prilike upoznati. Njegova krsna kuma upoznala je Lady Di na jednoj večeri 1987. godine.

Obožava mu poklanjati igračke koje su komplicirane za sastaviti, te ujedno stvaraju puno buke.

image
Princ George
Handout

- Dakle, darujem Georgeu ono što je Diana mojoj djeci poklonila, nemogućih igračaka koje su stvarno bučne, potrebno je dugo da se slože. William pomaže Georgeu, a onda kada slože svu mašineriju, ona stvara grozne prigušne zvukove i bljeskanje lampica i sve to. To nasmijava i mene i Georgea – rekla je krsna kuma malog princa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. srpanj 2024 08:11