HVALI SE LINIJOM

Malo previše za kazalište? Glazbenica na premijeru došla u kombinaciji koja je hipnotizirala sve

Vlasnica hitova ‘Tik Tok‘ i ‘Blah Blah Blah‘ nosila je dugačku, crnu kreaciju ispod koje se jasno vidio provokativan bodi s tangama
Kesha
 Kevin Winter/Getty Images/Profimedia

Američka pjevačica Kesha (34) u ponedjeljak se u umjetničkoj kući i kazalištu Nuart u Los Angelesu na premijeri drame "Pig" u kojoj glume Nicolas Cage, Alex Wolff i Adam Arkin pojavila u vrlo smjeloj odjevnoj kombinaciji.

Vlasnica hitova "Tik Tok" i "Blah Blah Blah" nosila je dugačku, crnu, prozirnu haljinu ispod koje se jasno vidio provokativan bodi s tangama, pa ni ne čudi što je bila jedna od najfotografiranijih zvijezda na spomenutom eventu.

image
Kesha
Kevin Winter/Getty Images/Profimedia

Inače, glazbenica je nedavno predstavila svoju novu kolekciju modnih dodataka koju je kreirala u suradnji s tvrtkom Pretty Connected, čije proizvode obožavaju i slavne dame kao što su Sarah Jessice Parker, Bethenny Frankel i Whitney Cummings.

Osim toga, Kesha je jedva dočekala popuštanje mjera i povratak "novom normalnom" pa u kolovozu planira krenuti i na novu turneju.

- Volim biti u blizini drugih ljudi, volim zabavljati sve oko sebe. Mislim da će na ovoj turneji svi poludjeti od sreće do razine koju nikad prije nisam vidjela! Samo želim da ljudi dođu i otpuste svu tu silnu energiju koju smo morali zadržavati u tijelima posljednjih godinu i pol dana otkako nas je zadesila pandemija koronavirusa - izjavila je nedavno.

image
Kesha
Kevin Winter/Getty Images/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:44