ZADOVOLJNA JE

‘Malo sam si Pammy‘: Glumica uskočila u bikini pa se pohvalila nedavnim povećanjem grudi

Glumica je nedavno odlučila prekinuti vezu sa zaručnikom, nogometašem Scottom Sinclairom, ali je otkrila i da se bori ‘sa svojim mislima‘

Helen Flanagan

 Instagram/Helen Flanagan

Glumica Helen Flanagan dovela je atmosferu do usijanja na društvenim mrežama nakon što je objavila video u kojem pozira u minijaturnom, ružičastom bikiniju. U opisu videa kratko je napisala: "Pammy vibes", čime sugerira da se osjeća poput zvijezde "Baywatcha" Pamele Anderson.

Helen se tako pohvalila nedavnim povećanjem grudi, koje je uslijedilo nakon što se prošle godine rastala od nogometaša Scotta Sinclaira. Majka troje djece djelovala je puna samopouzdanja dok je pozirala u oskudnom bikiniju s ružičastim draguljima na naramenicama.

Glumica je nedavno odlučila prekinuti vezu sa svojim zaručnikom nogometašem Scottom, ali je otkrila i da se bori ‘sa svojim mislima‘.

32-godišnja bivša zvijezda ‘Coronation Streeta‘ navodno je ranije ovog tjedna donijela konačnu odluku da se neće pomiriti s bivšim zaručnikom, nakon što je zatražila savjet od Carol Vorderman, britanske medijske ličnosti koja često promovira svoj stav kako voli biti sama.

Glumica je također dodala da mora ‘konstantno‘ biti okružena prijateljima ili svojom djecom.

"Stvarno mi ne ide biti single, ima li još netko tko se tako osjeća? Stalno moral biti okružena prijateljima ili djecom. Jednostavno ne mogu sjediti sama sa sobom i svojim mislila", priznala je.

Helen se rastala od Scotta prije šest mjeseci nakon 13 zajedničkih godina, u kojima su dobili troje djece - Matilde (7), Delilah (4) i Charlieja (2).

Poznata ljepotica potaknula je šuškanja da se par ipak pomirio nakon što je ranije viđena kako ponovno nosi zaručnički prsten. Međutim, ona je te glasine negirala te je poručila da se samo bori za dobrobit njihove djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:55