PRINOVA

Maluma objavio novi spot za pjesmu, a u njemu radosne vijesti: Njegova djevojka je trudna, zna se i spol!

Maluma je objavio emotivni spot za pjesmu ‘Procura‘ koji je razniježio brojne njegove fanove

Maluma je u novom spotu ”Procura” otkrio da je njegova djevojka Susana Gomez trudna

 Vevo/Planet/Profimedia/Vevo/planet/profimedia

Kolumbijski reper Maluma (29) iznenadio je obožavatelje u četvrtak objavivši da očekuje prvo dijete s djevojkom Susanom Gomez.

Ovu veliku vijest podijelio je u novom spotu za njegovu pjesmu „Procura“ u kojem se vide snimke trudnoće, a spot je Maluma pustio premjerno na svom koncertu u Washingtonu.

Par je potvrdio da čekaju djevojčicu, a moglo bi se naslutiti i ime kćeri jer su oboje snimljeni kako nose ogrlice s imenom Paris. U spotu se vide isječci na kojima par prvi put vidi svoje nerođeno dijete putem sonograma.

Maluma je izgledao zadivljeno dok je stavio ruke na usta i gledao ekran sonograma. Slijede scene u kojima njihova obitelj i prijatelji saznaju za uzbudljivu vijest. U jednoj sceni Maluma ljubi Susanin trbuh i priređuju zabavu otkrivanja spola u svojoj vili u Kolumbiji. Saznali su da čekaju djevojčicu nakon što su dimne mašine pustile ružičasti dim.

image

Maluma je u novom spotu "Procura" otkrio da je njegova djevojka Susana Gomez trudna

Vevo/Planet/Profimedia/Vevo/planet/profimedia

Tri dana prije objave trudnoće Maluma je podijelio na Instagramu slatku objavu s fotografijama njega i Susan. U opisu je napisao da je lud za njom.

Maluma i Susan započeli su izlaziti u kolovozu 2020., tri godine nakon što su se upoznali na snimanju njegove pjesme „Felices Los 4“. Svoju romansu priznali su javnosti zajedničkom fotografijom na Instagramu na godinu dana veze.

Ranije ove godine kružile su glasine da je Maluma zaprosio Susanu, a on je to demantirao objavom na TikToku u rujnu. Susan i Maluma zajedno su se pojavili na dodjeli Billboard Latin Music Awardsa 2022. Ove godine su zajedno sjedili u prvom redu na modnoj reviji tijekom Pariškog tjedna mode u lipnju.

Što se tiče detalja njihove veze, par ih drži privatno za sebe. Susana je također Kolumbijka i radi kao dizajnerica interijera i arhitektica. Pokrenula je svoju vlastitu dizajnersku tvrtku ESE + ese koja je locirana u Medellinu u Kolumbiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 00:26