NA INSTAGRAMU

Mama Britney Spears reagirala nakon što nije dobila pozivnicu na vjenčanje, evo što je poručila kćeri

Britney se udala za Sama Asgharija s kojim je počela izlaziti krajem 2016. nakon što su se upoznali na snimanju njezina spota

Lynne Spears

 Vasquez-clint Brewer/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Vasquez-clint Brewer/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Slavna pjevačica Britney Spears na svoje vjenčanje nije pozvala roditelje i sestru, a pozvani brat nije se pojavio. Unatoč tome, majka joj je čestitala na Instagramu. “Izgledaš blistavo i tako sretno! Jako sam sretna zbog tebe! Volim te!", napisala je, između ostalog, majka Lynne na objavu.

Britney se udala za Sama Asgharija (28) s kojim je počela izlaziti krajem 2016. nakon što su se upoznali na snimanju njezina glazbenog spota "Slumber Party". Zaručili su se u rujnu 2021.

Asghari je imao nekoliko članova obitelji koji su prisustvovali razmjeni zavjeta s Britney, uključujući njegove tri sestre. Među prisutnima su bile i poznate osobe poput Madonne, Paris Hilton i Donatelle Versace, koje su dizajnirale Britneyinu vjenčanicu.

Kritičan prema obitelji Spears

Asghari je posljednjih godina bio kritičan prema obitelji Spears, a ponajprije na njezina oca Jamieja jer je pokušao kontrolirati Britneyin život dok je bio njezin konzervator. Jamie je kćer stavio pod nadzor u veljači 2008. nakon senzacionalno turbulentnog razdoblja u njezinu životu, koje je uključivalo zloglasni incident brijanja glave i razvod od drugog supruga, Kevina Federlinea, s kojim dijeli dva sina. Sljedećih 13 godina Jamie je bio zadužen za osobne i medicinske odluke svoje kćeri, kao i za njezino višemilijunsko imanje.

No nakon što je Britney u lipnju 2021. na sudu ustvrdila da ju je otac prisilio na turneju i protiv njezine volje poslao u ustanovu za mentalno zdravlje, sudac iz Los Angelesa suspendirao je Jamieja s njegove uloge u rujnu. Majka Lynne nikada nije imala formalnu ulogu u složenom pravnom procesu, ali Britney je u studenom 2021. godine u obrisanoj objavi na Instagramu navela da je njezina mama ta koja je Jamieju dala ideju za to. Pjevačica je rekla da želi tužiti svoju obitelj jer je dopustila da konzervatorstvo traje tako dugo unatoč njezinim brojnim molbama za slobodom tijekom godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 13:57