AMY PO SVOM

MAME NA INTERNETU POPLJUVALE SLAVNU KOMIČARKU Vratila se na posao samo dva tjedna nakon poroda: 'Pa to je suludo! I nehumano'

 
 Profimedia, Caters News

Komičarka Amy Schumer prije 20 dana rodila je sina Genea Attella. S mužem Chrisom Fischerom bebu je dočekala 5. svibnja i već se sad susreće s posramljivanjem na internetu. No, Amy se, naravno, i s tim nosi kroz prizmu humora.

Naime, novopečena mama je dobila niz kritika od pratitelja na Instagramu nakon što je objavila fotografiju na kojoj se vratila na posao. U nedjelju je imala stand-up nastup samo dva tjedna nakon poroda. Mnogi smatraju da se 37-godišnjakinja na taj korak odlučila prerano.

- Već??? Pa to je suludo! I nehumano. S ugovorom ili bez, trebala bi dobiti bar šest tjedana porodiljnog dopusta - napisala je jedna, a druga dodala:

- Žao mi ja, ali što?!? Zar nisi rodila čovjeka prije otprilike pet minuta?

Schumer nije direktno odgovarala na negativne komentare, alli je primjerice ženi Jimmyja Kimmela, Molly McNearney, koja joj je pružila podršku, u svom stilu napisala da je oduvijek htjela biti ‘posramljena mama’.

Komičarka je i tijekom trudnoće i nakon poroda posve otvorena oko toga kako se osjeća. Štoviše, na Instagramu je objavila nekoliko fotografija na kojima ne izgleda nimalo dotjerano ni reprezentativno, već izmoreno i bolno kao i svaka žena koja je tek rodila. Među novijim objavama našla se i fotografija s kojoj na obje dojke ima pričvršćenu pumpu za izdajanje dok pospana trlja oči. Scena s kojom se svaka nova mama može poistovjetiti.

View this post on Instagram

Milf alert 1 o’clock

A post shared by @ amyschumer on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:44