KUTINA I OKOLICA

Manda ipak nije zasjela na vrh: U ‘Večeri za 5 na selu‘ pobjedu odnio 25-godišnji elektroinstalater Ivan

Ivan je Mandi dao osmicu, dok je Martini je sve bilo po guštu pa je dala desetku kao i Marica i Mladen. Manda je na kraju dobila 38 bodova

Večera za 5 na selu

 Rtl

Pobjednik ovotjednog RTL-ovog showa "Večera za 5 na selu" u kojem su se za titulu najboljeg ili najbolje borili kandidati iz Kutine i okolice je 25-godišnji elektroinstalater i muzičar Ivan. Njega u večeras emitiranoj epizodi nije uspjela nadmašiti Manda iz Garešnice koja je kuhala posljednja.

Manda je gostima pripremila jela od sastojaka kao što su šunka, junetina, svinjetina, a našle su se tu i maline, mahune i kelj.

"Ima i junetine i svinjetine, dakle lijepo ćemo se najesti", komentirala je Marica popis sastojaka. Odlučila je povrće za večeru pribaviti iz susjedinog vrta pa su tako susjedi ostali zakinuti za nekoliko rajčica i pokoju jabuku.

Mandin jelovnik sastojao se od predjela naziva "Trava u snijegu", glavnog jela "A jesi smotana" te deserta "Zalazak sunca".

"Imala je, čini se, dosta inspiracije!", komentirao je Ivan Mandin jelovnik.

image

Večera za 5 na selu - predjelo

Rtl

Na stol je prvo stiglo predjelo. Mladen je pohvalio izgled jela dok je Ivan rekao da mu se nije vizualno svidjelo.

"Musaka od kelja je bila odlična. Kad su se okusi pomiješali, krajnji rezultat je bio izvrstan!", zaključio je Mladen.

Glavno jela naziva "A jesi smotana" bila je mesna rolada s mahunama.

"Okus glavnog jela mi je bio super samo mi se nisu svidjele mahune, ali to je valjda trauma iz djetinjstva", kazao je Ivan.

"Sve je bilo fino začinjeno, a fila u roladi je bila super", dodala je Marica.

image

Večera za 5 na selu

Rtl

Manda je na kraju pročitala bodove, a ona je završila na drugom mjestu. Ivan je Mandi dao osmicu jer mu se nije svidjelo predjelo i u glavnom jelu mahune, Martini je sve bilo po guštu pa je dala desetku kao i Marica i Mladen. Manda je na kraju dobila 38 bodova, a Ivan je odnio pobjedu ovog tjedna s bodom više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 03:05