ULRIKA JONSSON

Manekenka (54) pozirala gola u istoj pozi kao i 28 godina mlađa kolegica: ‘To je dio oporavka nakon prekida‘

Po uzoru na Kendall Jenner, objavila je gotovo istu fotografiju izjavivši kako je to ‘klasično ponašanje poslije prekida‘

Ulrika Jonsson i Kendall Jenner

 Instagram/

Švedsko-britanska voditeljica i manekenka, 54-godišnja Ulrika Jonsson ‘odala je počast‘ Kendall Jenner (26) slikavši se u sličnoj nagoj pozi te je izjavila kako je to ‘klasično ponašanje poslije prekida‘.

Uspješna manekenka i slavna polusestra Kardashianki, 26-godišnja Kendall, nedavno je zaprepastila svoje obožavatelje objavivši fotografiju na kojoj se potpuno gola sunča na ležaljci dok nosi samo bejzbolsku kapu na glavi, a fotografiju je objavila nakon navodnoga prekida s Devinom Bookerom.

Obožavateljima se svidio tajming fotografije, kao i Ulriki koja je ‘objavu prekida na ovaj način‘ nazvala ‘dijelom oporavka i iscjeljenja‘.

- Ovo je klasično ponašanje nakon prekida veze. Iznutra se ova djevojka možda raspada, ali mi žene znamo kako se izdići iz toga i usprkos svemu se dotjerujemo, govori.

image

Ulrika Jonsson

Screenshot Instagram/

- To je ponovno otkrivanje onoga dijela vas koji je znao kako biti samopouzdan i prkosan, pun vjere u sebe i ponosan na to tko ste i što postajete, iznosi u svojoj kolumni u The Sunu.

Kako bi Jonsson malo ‘začinila‘ svoju kolumnu, kopirala je Kendallinu pozu, uključujući čak i zelenu bejzbolsku kapu.

image

Ulrika Jonsson

Screenshot Instagram

Jenner je podijelila šokantnu fotografiju te dobila gotovo 10 milijuna lajkova od svojih mnogobrojnih pratitelja koji su vrlo brzo primijetili da je fotografija nastala tjedan dana poslije njezina prekida s košarkašem.

Izvor tvrdi da je do prekida došlo zato što par nije imao iste poglede po pitanju njihove zajedničke budućnosti.

- Kendall se osjeća kao da su na različitim putevima, rekao je izvor za ET.

Bivši par započeo je romansu u lipnju 2020. te iako trenutno više nije zajedno, izvor za ET rekao je da bi se mogao ponovno ujediniti u budućnosti.

Ni Kendall ni Devin nisu potvrdili prekid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:59