CHRISTIE BRINKLEY

Manekenka (68) o tajni svog mladolikog izgleda: ‘Otkrit ću vam stvari koje morate raditi svakodnevno‘

Brinkley je istaknula kako je najvažnije dobro spavati, jesti organsku hranu, ostati hidratiziran te njegovati svoju kožu

Christie Brinkley

 Instagram/Christie Brinkley

Američka manekenka Christie Brinkley otkrila je što sve radi kako bi zadržala mladolik izgled te je istaknula da su ključni dobar san, ispravna prehrana, hidratacija te zaštita i njega kože.

Brinkley (68) je nedavno podijelila s pratiteljima na svom Instagram profilu kako koristi svoje omiljene kozmetičke proizvode, a progovorila je i o rutini protiv starenja koju dosljedno slijedi.

- Ono što radite svaki dan odredit će koliko ćete biti zdravi i živahni, objasnila je istaknuvši kako je najvažnije ‘dobro spavati, jesti organsku hranu, ostati hidratiziran te njegovati svoju kožu 24 sata dnevno‘.

- O vama sve ovisi, u vašim je rukama!, naglasila je.

- To su stvari koje radim svaki dan kako bih se osjećala snažnije i kako bi me potaknule kroz moje užurbane dane, dodala je.

Manekenka je vegetarijanka od svoje 13. godine, a godinama se pridržava ‘dugine dijete‘, odnosno dijete koja preporučuje prehranu u spektru duginih boja: plavoj, žutoj, zelenoj, narančastoj...

- Moja cijela obitelj i ja smo svakodnevno jeli namirnice u duginim bojama, rekla je za The Cut 2018.

- Za ručak jedem povrće i napravim salatu, zatim dodam protein poput graha ili orašastih plodova. Večera je skoro pa ista, osim što ću možda svoje povrće staviti na tjesteninu od graha, rižu, žitarice ili kvinoju, objasnila je.

Manekenka je također bila iskrena u vezi svog režima protiv starenja, kao i svojoj strasti prema proizvodima SBLA Beauty jer je ambasador brenda.

- Moja kozmetička rutina je vrlo jednostavna. Svaki dan koristim kremu za sunčanje i SBLA kozmetiku. Volim znati da ispod bilo koje kreme za sunčanje ili šminke koju koristim imam snažne aktivne sastojke koji rade za mene, dajući trenutne i dugoročne rezultate, objasnila je.

Obožavatelji manekenke nisu mogli sakriti svoje oduševljenje njenom vječnom ljepotom pa su tako nizali komentare hvale na račun njezina izgleda.

- Imaš 68 godina? Izgledaš kao da imaš 38, napisao je jedan korisnik Instagrama.

- Izgledaš fantastično, pohvalio ju je drugi.

- Nisi se niti malo promijenila, primijetila je jedna korisnica.

Brinkley je tijekom pojavljivanja na The Tamron Hall Showu prošle godine otkrila da je samo jednom koristila botoks te da joj se to nije nimalo svidjelo.

- Ne koristim botoks. Volim imati prirodne ekspresije lica i da ga mogu pomicati, objasnila je te dodala kako ga je samo jednom radila i nikada više jer joj je to bilo loše iskustvo.

Međutim, voli druge kozmetičke zahvate, uključujući tretmane filerima i laserom.

- Starim svojim tempom i volim to što danas možemo birati kako želimo stariti, zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:07