OPET JE ‘SLOBODNA‘

Manekenka Bidenu: Kako bih procvjetala kao prava ja, moram vas zamoliti da me prestanete pratiti!

Chrissy Teigen osjećala je da ne može pokazati svoje pravo lice znajući da joj ‘škakljive‘ objave na Twitteru čita i prvi čovjek SAD-a
Joe Biden, Chrissy Teigen
 AFP

Nakon što ju je Donald Trump 2017. godine blokirao na Twitteru, Chrissy Teigen uzela je stvari u svoje ruke kad je u pitanju novi američki predsjednik Joe Biden.

Samo mjesec dana nakon što ga je zamolila da je počne pratiti na društvenim mrežama, što je on i učinio, manekenka je napravila radikalan zaokret - sad je, naime, potpuno neočekivano, zatražila prekid njihove virtualne suradnje!

Mnogi su zaključili kako je Chrissy očito osjećala da ne može pokazati svoje pravo lice znajući da njezine često "škakljive" objave čita i prvi čovjek SAD-a sa svojeg @POTUS profila na Twitteru.

- Kako bih uistinu procvjetala kao prava ja, moram vas zamoliti da me prestanete pratiti! Ali volim vas!!! Nije do Vas, do mene je! - napisala je Teigen na društvenoj mreži, a nedugo nakon toga Biden joj je i ispunio tu želju. Manekenka je odmah objavila i screenshot zaslona njegova Twitter računa pokazujući kako je broj osoba koje predsjednik prati pao s 13 na 12.

- Slobodnaaaaaa sam! - našalila se Teigen i do suza nasmijala fanove urnebesnom reakcijom na vlastiti Twitter gubitak.

- Chrissy, ako te pratio, očito cijeni tvoju vrstu objava na Twitteru, pružala si mu malo zabave, na kraju krajeva, i on je samo čovjek, sigurni smo da i on tebe voli! - komentirali su korisnici, koji misle kako je manekenki, uz stalnu Bidenovu virtualnu prisutnost, vjerojatno bilo neugodno psovati i pisati neopterećeno kako to inače radi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:29