PROCURILA SNIMKA

Manekenka na stupu srama zbog noćnog šuljanja u hotel: ‘Žao mi je, zabrljala sam...‘

Nadia tvrdi da nije odgovorna za to što je snimka njihovog Snapchat razgovora procurila u javnost, a kaže da djevojka na njoj nije ona
Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir
 Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir Facebook

Islandska manekenka i njezina rođakinja u središtu su skandala s nogometašima Philom Fodenom i Masonom Greenwodom, no djevojke kažu da nikoga nisu planirale dovesti u nevolju.

Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir (20) je otkrila da je razgovarala s Greenwodom, zvijezdom Manchester Uniteda prije nego što je on posjetio Reykjavik, no kaže da nije znala da on igra za taj nogometni klub.

Nadia i njezina 19-godišnja rođakinja Lara Clausen su završile u hotelskoj sobi s Manchesterovim napadačem Fodenom, a obje tvrde da za njega nisu ranije čule, piše The Sun.

U islandskim medijima su se pojavile fotografije na kojima se vide dvojica nogometaša i spomenute djevojke u hotelu, što je dovelo i do njihovog isključenja i kazne od 1360 funti koju su morali platiti zbog kršenja pravila nametnutih zbog pandemije koronavirusa. Izbornik Gareth Southgate poslao ih je natrag u Englesku, kako je navedeno, zbog kršenja pravila oko karantene i koronavirusa.

Pojavila se i videosnimka na kojoj se vidi kako djevojka razgovara telefonom i dogovara se o dolasku u hotel.

image
Screenshot

Nadia tvrdi da nije odgovorna za to što je snimka njihovog Snapchat razgovora procurila u javnost, a kaže da djevojka na njoj nije ona.

'Htjela sam raščistiti cijelu stvar. Nisam ništa dala medijima. Ja nisam snimila te fotografije niti video. Nisam ja razgovarala s njim na telefon, to je netko drugi. Ja nisam znala da su oni u karanteni. Oni ne zaslužuju ništa od ovoga, super su dečki i odlični nogometaši. Nisam planirala da se išta od ovoga dogodi. Ponavljam, nisam ništa dala medijima i nikad to ne bih ni učinila', napisala je na Instagramu.

Priču na Instagramu je, kaže, objavila na sat vremena i podijelila ju s najbližim prijateljima, no netko je napravio screenshot.

'Da, zabrljala sam, nikad nisam rekla da nisam. Ali branit ću se od priča koje nisu istinite', dodala je.

Obje djevojke su ranije u razgovoru za Mail Online ustvrdile da su obojica igrača bili džentlmeni, no one nisu znale da su dečki morali biti u karanteni.

'Jako mi je žao, nisam nikoga htjela dovesti u ovakvu situaciju, no mi nismo znale da su u karanteni. Da smo to znale, ne bismo se išle naći s njima. Nismo ni znale tko je Phil. Pitala sam ga tko je on jer me nogomet baš i ne zanima, uopće ga ne gledam. Nismo znače ni da Mason igra za Manchester United. Od tada nismo razgovarale s njima. Nismo im htjele smetati, a ni oni nisu kontaktirali nas. Dragi su dečki, zbilja, zbilja dragi', rekla je Nadia.

'Svi smo bili mladi i glupi i napravili pogreške. Oni su bili pravi džentlmeni i dobri prema nama. Zbilja dobri dečki', dodala je Lara.

I Manchester City i United su osudili svoje zvijezde za takvo ponašanje, a o cijelom incidentu će se provesti i istraga.

Greenwood je obrisao svoj profil na Twitteru nakon što je ova priča izašla u javnost, a Foden se ispričao.

'Želim se ispričati svojim suigračima, osoblju, fanovima, svojem klubu i obitelji. Mlad sam igrač i imam još puno toga za naučiti, no svjestan sam velike odgovornosti koju imam predstavljajući Manchester City i Englesku. Ovom prilikom sam donio lošu odluku, a moje ponašanje nije bilo u skladu s očekivanjima koja mnogi od mene imaju. Prekršio sam Covid-protokole koji su bili na snazi kako bi zaštitili mene i moje suigrače i kolege iz Engleske. Posljedica toga je da sada ne mogu s njima putovati u Dansku, i to me boli. Iz ove ću pogreške naučiti važnu lekciju, a svom timu želim svu sreću', napisao je Foden na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 09:03